Νέος κύκλος μαθημάτων του Μουσικού Εργαστηρίου Χρόνης Αηδονίδης

Υπό την επίβλεψη της Νεκταρίας Καραντζή, κατά το πρότυπο διδασκαλίας του Χρόνη Αηδονίδη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Για μια ακόμη χρονιά, το «Μουσικό Εργαστήρι Χρόνης Αηδονίδης» θα υποδεχθεί σπουδαστές που επιθυμούν να μυηθούν αυθεντικά στον κόσμο της Ελληνικής μουσικής παράδοσης, κατά το πρότυπο διδασκαλίας του κορυφαίου δασκάλου και εμβληματικής μορφής του παραδοσιακού τραγουδιού, Χρόνη Αηδονίδη.

Το Εργαστήρι φιλοξενείται στο Ωδείο του Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου Χαλανδρίου (οδός Ροδοδάφνης 20, λίγα μέτρα από τον προαστιακό Πεντέλης).

Ο νέος κύκλος μαθημάτων που θα ξεκινήσει στα μέσα Σεπτεμβρίου, υπό την επίβλεψη της αναγνωρισμένης διεθνώς ερμηνεύτριας της αρχέγονης και ιερής μουσικής παράδοσης και επί σειρά ετών συνεργάτιδας του Χρόνη Αηδονίδη, Νεκταρίας Καραντζή, θα περιλαμβάνει διδασκαλία παραδοσιακού τραγουδιού, κατά το πρότυπο διδασκαλίας του Χρόνη Αηδονίδη, στοιχεία Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής, στοιχεία Θεωρίας Δυτικής Μουσικής και στοιχεία Λαογραφίας. Παράλληλα, θα λειτουργήσει τμήμα παραδοσιακής χορωδίας του Εργαστηρίου και παιδικό τμήμα. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες, απευθυνθείτε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!