Νέο τραγούδι απ’ το Σασμό με τον Βασίλη Σκουλά

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Το τραγούδι της καρδιάς του Αντώνη και της Μαρίνας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένα ακόμη τραγούδι από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός».

Δημιουργοί του όπως και στα προηγούμενα ο συνθέτης Νίκος Τερζής και ο Γιάννης Κότσιρας.

Τίτλος του «Κερί αναμμένο» με τη μοναδική ερμηνεία του Βασίλη Σκουλά.

Όπως αναφέρεται στο ενημερωτικό δελτίο:

Είναι μια αγάπη δυνατή και διαρκείας. Μια αγάπη ιδανική, ίσως «δυσεύρετη» στις ημέρες που διανύουμε. Η Μαρίνα κι ο Αντώνης συναντήθηκαν λίγο πριν εκείνη παντρευτεί τον Μάρκο Βρουλάκη, ο οποίος στη συνέχεια δολοφονήθηκε. Υπήρξε μεταξύ τους μια τρυφερότητα και μια φροντίδα εκφρασμένη περισσότερο από την πλευρά του Αντώνη, όταν εκείνη έχασε τον σύζυγό της. Ο σιωπηλός κι ανεκπλήρωτος έρωτάς τους συναντούσε συνεχώς εμπόδια. Στο βλέμμα της Μαρίνας, κάθε φορά που κοίταζε τον Αντώνη, διαβάζαμε λόγια όπως «μόνο εσύ ξέρεις πώς να περιμένεις». Και στο δικό του… «θα ξαναβρεθούμε μια μέρα. Kαι τότε όλα τα βράδια κι όλα τα τραγούδια θά 'ναι δικά μας».

Η μέρα έφτασε. Το τραγούδι της καρδιάς του Αντώνη και της Μαρίνας έχει τίτλο «Κερί αναμμένο» σε στίχους Γιάννη Κότσιρα και μουσική Νίκου Τερζή. Αφορά στον γάμο τους, έναν γάμο που δεν το περιμένουν μόνο οι νεόνυμφοι, δύο και πλέον δεκαετίες, αλλά και ολόκληρο το χωριό. Είναι μια μέρα χαράς για την Άνω Ποριά, μέρα γιορτής και μεγάλης ανάτασης. Είναι η απόδειξη ότι η αληθινή αγάπη, στον δρόμο αντοχής της ζωής, δεν εγκαταλείπει, ένα αισιόδοξο μήνυμα που το έχουν όλοι ανάγκη.

Το «Κερί αναμμένο» δίνει συνέχεια στο επιτυχημένο soundtrack της σειράς «Σασμός», που υπογράφουν συνθετικά ο Νίκος Τερζής και στιχουργικά ο Γιάννης Κότσιρας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!