Monika - Xmas Live & cover

Η Monika παρουσιάζει μια χριστουγεννιάτικη συναυλία & χαρίζει δωρεάν μια νέα διασκευή της.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
20/12/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνοδευόμενη από την επταμελή μπάντα της, η Monika θα δώσει μια εορταστική συναυλία, σε μια από τις ομορφότερες πλατείες της πόλης, την πλατεία Αυδή στο Μεταξουργείο, τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου.

Η Monika θα παρουσιάσει αγαπημένα τραγούδια από τους δίσκους της, ενώ δε θα λείψουν και οι εορταστικές εκπλήξεις. Παρέα με φίλους, αγαπημένες μελωδίες, χορό, η πλατεία Αυδή θα φιλοξενήσει το πιο ζεστό και εορταστικό live των Χριστουγέννων. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αθηναίων και είναι δωρεάν.

Παράλληλα, η Monika διασκευάζει το κλασικό Χριστουγεννιάτικο τραγούδι «Do You Hear What I Hear?» και το μοιράζεται μέσα από το επίσημο website της, για δωρεάν download.

H παραγωγή του πραγματοποιήθηκε από τη Monika στο προσωπικό της Soundlime 3 Studio στην Αθήνα, ενώ η μίξη και το mastering έγιναν από τους Markos Spanoudakis & George Laimos (aka Kreon & Lemos) στο EQV Studio. Tο stencil artwork που συνοδεύει κατά αποκλειστικότητα το εν λόγω κομμάτι φέρει την υπογραφή του Αθηναίου street artist Cacao Rocks.
monikaartw.jpg

Info:


Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου
Ώρα Έναρξης: 19.00
Είσοδος: Δωρεάν

Πλατεία Αυδή - Μεταξουργείο

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!