Μια ταινία - ντοκιμαντέρ για τους θρυλικούς Vavel

Η πρώτη προβολή της ταινίας «Vavel the Band» στο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Oι Vavel από τη Θεσσαλονίκη ήταν ένα από τα πρώτα ελληνικά Heavy Metal συγκροτήματα, με δυο δίσκους («Vavel» και «The second death») και δεκάδες συναυλίες στο ενεργητικό τους. Από το συγκρότημα πέρασαν οι Παύλος Γαβριηλίδης (τραγούδι), Δημήτρης Ανδριτσούδης (κιθάρες), Κώστας Βρεττός (κιθάρες), Κώστας Κυριακίδης (ντραμς), Άκης Σημαδόπουλος (συνθεσάιζερ), Κάπρος (μπάσο), Μάκης Αποστολίδης (μπάσο) και Παύλος Χατζησυμεωνίδης (συνθεσάιζερ).

Η ιστορία των Vavel έδωσε το έναυσμα στον Μιχάλη Αγραφιώτη για τη δημιουργία μιας ταινίας – ντοκιμαντέρ με τίτλο «Vavel the Band», που θα προβληθεί στις 8 Μαρτίου 2024 στις 5:30 το απόγευμα στο πλαίσιο του 26ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης, που θα διεξαχθεί από τις 7 μέχρι τις 17 Μαρτίου, τόσο σε φυσικούς χώρους, όσο και on line.

Το σενάριο είναι του Μιχάλη Αγραφιώτη, η διεύθυνση φωτογραφίας της Αλίκης Δήμα, της Βούλας Σιδερίδου και του Παναγιώτη Σιππόπουλου, το μοντάζ του Νίκου Κωστόπουλου, το μιξάζ του Τάσου Καραδέδου, η μουσική του Δημήτρη Ανδριτσούδη, η παραγωγή της Βούλας Σιδερίδου για τη Multimotion, σε συμπαραγωγή με την ΕΡΤ.

02.VAVEL.png

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!