Μία ροκ όπερα στη μνήμη του Κρις Κορνέλ

Ένα αφιερωματικό πρότζεκτ για τον αείμνηστο τραγουδιστή 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο κιθαρίστας των Pearl Jam, Μάικ ΜακΚρίντι, αποκάλυψε ότι αντλεί έμπνευση από τις εμπειρίες του στη grunge σκηνή του Σιάτλ για μια νέα ροκ όπερα.

Σε συνέντευξή του στο Guitar World, ο μουσικός είπε ότι με το έργο τιμά τον αείμνηστο τραγουδιστή των Soundgarden, Κρις Κορνέλ, ο οποίος ήταν μέλος μαζί με τον ΜακΚρίντι του supergroup Temple of the Dog.

«Τον θεωρώ ως έναν από τους σπουδαιότερους τραγουδιστές και συνθέτες όλων των εποχών εκτός από φίλο», είπε ο ΜακΚρίντι για τον Κορνέλ.

«Λατρεύω τον Κρις και εργάζομαι σε ένα μικρό έργο για τη σκηνή του Σιάτλ και ενός είδου μιούζικαλ, ροκ όπερας. Είναι απλώς από την εμπειρία μου στη μουσική σκηνή του Σιάτλ και είναι μέρος αυτής» εξήγησε.

Τον περασμένο μήνα, ο Μάικ ΜακΚρίντι κοινοποίησε εικόνες από τη ροκ όπερα, από μια ζωντανή ερμηνεία αφιερώματος στον Κορνέλ με τίτλο «Crying Moon» στο Instagram.

Όπως ανέφερε στο Guitar World, αυτή τη στιγμή το οραματίζεται «ως δίσκο και ίσως ως κάποιο είδος θεατρικού έργου… Δουλεύω πάνω σε ένα σενάριο και έχω περίπου 18 τραγούδια και τραγουδάω», ανέφερε ο καλλιτέχνης.

«Είναι ένα μακρύ ταξίδι», συμπλήρωσε o Μάικ ΜακΚρίντι.

Ο Κρις Κορνέλ έφυγε από τη ζωή στις 18 Μαΐου 2017.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!