Μια παράσταση με «Τραγούδια για δύσκολους καιρούς» στη Σαλονίκη

Μια μουσική πολιτική παράσταση με τους «Μουτζούρηδες της ιστορίας» κι άλλα «Τραγούδια για δύσκολους καιρούς»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Με αφορμή το ομώνυμο τραγούδι τους με τίτλο «Οι μουτζούρηδες της ιστορίας», που κυκλοφόρησε ψηφιακά πριν από λίγες μέρες, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ, ο Δημήτρης Κεχαγιάς και ο Θανάσης Μπιλιλής, παρουσιάζουν την παράσταση «Τραγούδια για δύσκολους καιρούς», στη «Μικρή Σκηνή» στην Κάτω Τούμπα.
  
Πρόκειται για μια μουσική πολιτική παράσταση από τον Μάρκο Βαμβακάρη έως τον Νικόλα Άσιμο κι από τον Γιάννη Νεγρεπόντη και τον Μάνο Ελευθεριου έως τον Μανώλη Ρασούλη και τον Νίκο Γκάτσο. Μαζί τους συμμετέχει η ξεχωριστή Ναντίνα Κυριαζή, σε επιλεγμένα κείμενα των Άρη Αλεξάνδρου και του συχνά «υποφωτισμένου» πολιτικά, Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. 

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς  με την σημαντική προσωπική του διαδρομή, είναι κομμάτι της σύγχρονης τραγουδιστικής ιστορίας της Θεσσαλονίκης. Έχει συνεργαστεί με τους  Σταύρο Κουγιουμτζή, Μανώλη Ρασούλη, Γιάννη Σπανό, Λίνο Κόκοτο κ.α. και είναι ιδρυτής της ιστορικής μπουάτ «Πλατώ».
 
Ο Θανάσης Μπιλιλής, είναι ένας από τους διακεκριμένους μουσικούς της γενιάς του στην Θεσσαλονίκη. Έχει συνεργαστεί με τους Σταύρο Κουγιουμτζή, Νίκο Παπάζογλου, Γιώργο Καζαντζή, Γιώργο Νταλάρα, Μελίνα Κανά, Σόνια Θεοδωρίδου, Έλσα Mουρατίδου, Κώστα Πρατσινάκη κ.α. ενώ είναι ιδρυτικό μέλος του κουαρτέτου «Plaza Ensemble».

Η Ναντίνα Κυριαζή, με παράλληλη παρουσία στην λογοτεχνία και το τραγούδι, είναι συγγραφέας, ποιήτρια, εμψυχώτρια, αφηγήτρια παραμυθιών και θεατρολόγος. Παράλληλα, ως στιχουργός έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Γιώργο Καζαντζή, Γιώργο Νταλάρα, Βασίλη Λέκκα, Μελίνα Κανά, Βασίλη Πρατσινάκη, Δημήτρη Νικολούδη κ.α.

Info:

Τετάρτη 8/11 στη Μικρή Σκηνή, Επταλόφου 14, Κάτω Τούμπα. 
Ώρα έναρξης: 9.00μμ
Τηλ κρατήσεων: 694 450 3542

2_poster_tragoudia_gia_dyskolous_kairous_1.jpg

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!