«Μια νύχτα θαυμάτων» τη Δευτέρα στο Κηποθέατρο Παπάγου

Ορφέας Περίδης & Λιζέτα Καλημέρη τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
21/09/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
Οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες κλείνουν την επιτυχημένη τους περιοδεία ανά τη χώρα με μία τελευταία συναυλία στην Αθήνα στο όμορφο Κηποθέατρο Παπάγου και υπόσχονται «Μια νύχτα θαυμάτων», ψυχαγωγίας, διασκέδασης και συγκίνησης.

Είναι πολλοί και καλοί οι λόγοι για να αποφασίσει κάποιος να περάσει το βράδυ της Δευτέρας στο Κηποθέατρο και να αρχίσει όμορφα την εβδομάδα του με ακούσματα που έχουν χαραχτεί πλέον στη συλλογική μνήμη των μουσικόφιλων.

Καταρχάς είναι καλό πάντα να έχεις την προσμονή, μιας ευχάριστης εξόδου τη Δευτέρα που ομολογουμένως είναι η ημέρα, με τους λιγότερους φίλους.

Το ταλέντο, η δημιουργικότητα, και η ιδιαίτερη σχέση αγάπης και εμπιστοσύνης που έχουν δημιουργήσει επί χρόνια με τους ακροατές τους ο Ορφέας και η Λιζέτα, είναι οι καλύτερες εγγυήσεις για μία νύχτα που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη.

Ο Ορφέας Περίδης συμπληρώνει τη χρονιά που διανύουμε 30 γόνιμα χρόνια δισκογραφίας και παρ’ όλη τη διακριτική του παρουσία, είναι αναμφισβήτητα από τους πιο σημαντικούς τραγουδοποιούς, της μετά Σαββόπουλου εποχής, με τραγούδια που έχουμε όλοι συνδέσει με σημαντικές στιγμές της ζωής μας και διατηρούν ακατάβλητη τη νεότητά τους.
Peridis Kalimeri FB event cover 10 1
Οι δύο καλλιτέχνες παρουσιάζονται σπάνια στις θερινές σκηνές της Αθήνας και είναι μια ευκαιρία να τους ακούσετε και να τραγουδήσετε μαζί τους υπό το φως των άστρων.

Η Λιζέτα Καλημέρη έχει σπάνια φωνή και σε παρασέρνει με τη δύναμη και την εκφραστικό τητα της ερμηνείας της.

Είναι μια ευκαιρία να ακούσετε νέα τραγούδια από τον πρόσφατο εξαιρετικό δίσκο των δύο καλλιτεχνών με τίτλο «Εν Φλύα».

Ο Ορφέας Περίδης έχει παντού μόνο φίλους, κατάφερε σε έναν χώρο που οι καλές κουβέντες λέγονται με το σταγονόμετρο, να κερδίσει με την αξία του ταλέντου και τη φυσική του ευγένεια, ευρεία αποδοχή από τους συναδέλφους και το κοινό.

Ερμηνευτικά είναι καλύτερος από ποτέ, το ίδιο και η Λιζέτα που έχει το χάρισμα να κινείται με άνεση ανάμεσα στους έντεχνους και τους λαϊκούς δρόμους .

Θα ενώσουμε τις φωνές μας σιγοντάροντας αγαπημένα τραγούδια σαν μια παρέα που έχει καιρό να βρεθεί, χαμένη μέσα στο βουητό της πόλης.

Ο Ορφέας Περίδης είναι ο πιο ταλαντούχος μελωδός της γενιάς του και έχει το χάρισμα να μεταφέρει ατόφια από σκηνής τη λυτρωτική βεβαιότητα, ότι η μουσική κάνει ομορφότερη τη ζωή και καλύτερους τους ανθρώπους.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!