Μεγάλη συναυλία στη μνήμη του Γρηγόρη Λαμπράκη

Διαλεκτοί καλλιτέχνες στη συναυλία που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά στο Βεάκειο στην μνήμη του πολιτικού και βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τις «Ημέρες Θάλασσας 2016» τιμά την μνήμη του πολιτικού και βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη με μια συναυλία στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά την Κυριακή 22 Μαΐου με τους Βασίλη Λέκκα, Γιάννη Λεμπέση, Λένα Αλκαίου, Σαββέρια Μαργιολά, Δήμητρα Σταθοπούλου και Γιώργο Γεωργόπουλο.

Η συναυλία θα αποτελέσει την κορύφωση των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται με αφορμή την πεντηκοστή τρίτη επέτειο από την δολοφονία του μεγάλου αγωνιστή της δημοκρατίας και που περιλαμβάνουν αγώνα δρόμου στην οδό «Γρηγορίου Λαμπράκη» και προβολή της ταινίας «Ζ» στο Σινεάκ.

Στην συναυλία συμμετέχουν οι μουσικοί Μάριος Μούρμουρας (κιθάρα), Νάσσος Σωπύλης (πλήκτρα), Νίκος Γεωργόπουλος (μπουζούκι), Χριστόφορος Κανάκης (μπάσο) και Γιάννης Χαραλαμπίδης (ντραμς). Την μουσική διεύθυνση της ορχήστρας θα έχει ο μαέστρος Μανόλης Υφαντής.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την επιμέλεια του Πρότυπου Μουσικού Κέντρου Πειραιά.

Βεάκειο Θέατρο Πειραιά (Λόφος Προφήτη Ηλία)
Κυριακή 22 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 8.30 μ.μ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!