Μαύρη τρύπα – Brit Awards: 1 – 0

Ο Will Butler, μέλος των Arcade Fire, προτίμησε να γράψει τραγούδι για την μαύρη τρύπα στο διάστημα αντί για τα Brit Awards!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/03/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Δέσποινα Ψυλλάκη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο νεαρός μουσικός, που εμπνέεται από την «διαστημική» θεματολογία, δήλωσε:

«Ήμουν έτοιμος να γράψω τραγούδι για τα βραβεία Brit και ήμουν τόσο σίγουρος για τα αποτελέσματα που σχεδόν είχα αρχίσει να γράφω τους στίχους, όταν διάβασα το άρθρο ότι ανακαλύφθηκε μία μαύρη τρύπα με μέγεθος 12 δις φορές τη μάζα του ήλιου και είναι τόσο παλιά όσο και το ίδιο το σύμπαν!»  και συμπληρώνει: «Δεν με τρομάζει ότι μπορεί να μας ρουφήξει η μαύρη τρύπα, αλλά το γεγονός ότι η ιστορία της ανθρώπινης τέχνης είναι μόλις 50.000 ετών και τίποτα απ΄ ότι έχει κάνει ο καθένας μας θα έχει πλέον σημασία» και γέλασε με αυτό…

Έτσι αποφάσισε να γράψει το τραγούδι για την μαύρη τρύπα και όχι για τα βραβεία Brit Awards, μάλιστα ονόμασε το τραγούδι «Madonna can’t save me now».

Θεωρώντας ότι εννοεί την γνωστή τραγουδίστρια, απευθύνουμε ερώτηση στον καλλιτέχνη ποιό είναι το μέγιστο μέγεθος μαύρης τρύπας για το οποίο υπάρχουν εγγυήσεις ότι η Madonna … μπορεί να μας σώσει!

Εν τω μεταξύ, ας ακούσουμε το τραγούδι

Υπενθυμίζουμε ότι ο Will Butler έχει εμπνευστεί και από την κρίση στη χώρα μας και έγραψε το τραγούδι «Clean Monday» (διάβασε και άκουσε ΕΔΩ).

Πηγή: The Guardian

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!