Μαρία Φαραντούρη - Μύρων Μιχαηλίδης σε μία μοναδική συνύπαρξη

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Μαρία Φαραντούρη είναι η φωνή που έχει συνδεθεί όσο καμία με τους αγώνες κατά της δικτατορίας. Προσωπική συνεργάτης τόσο του Θεοδωράκη, όσο και του Χατζιδάκι, θα παρουσιάσει στο κοινό του Ηρακλείου αποσπάσματα από το έργο Ελλήνων συνθετών, με συνοδεία στο πιάνο από τον Αρχιμουσικό και Καλλιτεχνικό Διευθυντή του ΠΣΚΗ, Μύρωνα Μιχαηλίδη.

Η σημαντική αυτή εκδήλωση έρχεται μετά την επιτυχημένη συμφωνική συναυλία Ρωσικός ρομαντισμός, με έργα Σεργκέι Ραχμάνινοφ και Πιότρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι ( 3 και 4 Νοεμβρίου), η οποία εγκαινίασε το νέο κύκλο εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με 700 μαθητές από σχολεία του νομού Ηρακλείου να γεμίζουν ασφυκτικά τους χώρους του οργανισμού.

Συντελεστές:

Mαρία Φαραντούρη, τραγούδι
Μύρων Μιχαηλίδης, πιάνο

Πότε: Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023, στις 21:00
Που: Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού»/ Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου


Προπώληση Εισιτηρίων
Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 30€, 22€ και 15€ (γενική είσοδος) και 12€ και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) συνεχίζεται και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00, τηλ. 2813409247)

Την ticketservices.gr, από εδώ.

Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη της εκδήλωσης

Παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης του ΠΣΚΗ κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και μόνο, με την επίδειξη του εισιτηρίου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!