Liam Gallagher: Περιοδεία για τα 30 χρόνια του "Definetely Maybe"

«Δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς αυτό»
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μία περιοδεία αφιερωμένη στο πρώτο άλμπουμ των θρυλικών Oasis "Definetely Maybe" οργανώνει ο Liam Gallagher, με αφορμή τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του.

“Χοροπηδάω στο σπίτι για να ανακοινώσω την περιοδεία Definitely Maybe“, δήλωσε ο Gallagher. “Χωρίς αμφιβολία, το πιο σημαντικό άλμπουμ της δεκαετίας του ’90. Δεν θα ήμουν πουθενά χωρίς αυτό και ούτε και εσείς, οπότε ας το γιορτάσουμε μαζί“.

Η περιοδεία θα περιλαμβάνει και αγαπημένα τραγούδια των οπαδών της μπάντας, όπως τα “Whatever”, “Fade Away”, “Listen Up” και “Sad Song”.

Οι σταθμοί ξεκινούν από το Σέφιλντ στις 2 Ιουνίου 2024 και οι εμφανίσεις θα ολοκληρωθούν στις 27 Ιουνίου – μια ημέρα πριν από την έναρξη του Glastonbury.

Ο Gallagher είναι πιθανό να πλαισιωθεί από το συνιδρυτικό μέλος των Oasis, Paul Arthurs (γνωστός και ως Bonehead), ο οποίος συνέχισε την περιοδεία μαζί του νωρίτερα φέτος μετά από μια περιπέτεια με την υγεία του – καθώς έπασχε από καρκίνο στις αμυγδαλές. Τον Σεπτέμβριο του 2022, δήλωσε ότι είχε λάβει το πράσινο φως από τους γιατρούς και βρισκόταν σε φάση ανάρρωσης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!