Λεμπέσης & Σταφυλοπάτη με εκπλήξεις στις 1002 Νύχτες

Μέσα στο κανονικό πρόγραμμα παρουσιάζουν ένα αφιέρωμα στα καλύτερα Απτάλικα!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιάννης Λεμπέσης, η Μαρία Σταφυλοπάτη και η ορχήστρα του τραγουδοποιού, Λαϊκή Στράτα, συνεχίζουν όλα τα Σάββατα του Νοεμβρίου τις εμφανίσεις τους στις 1002 Νύχτες

Για το Σάββατο 3 Νοεμβρίου εκτός από τα «Βουνά» του Ρεμπέτικου και Λαϊκού τραγουδιού, που είναι πάντα το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός τους, θα παρουσιάσουν και μία επιλογή από τα καλύτερα Απτάλικα του Ρεμπέτικου.

Το μέρος αυτό του προγράμματος το έχουν ονομάσει «Σ’ ένα μαγκιώρο Απτάλικο», από το ομότιτλο τραγούδι του Λεμπέση που θα ακούσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Απτάλικος είναι μία ιδιαίτερη μορφή του Ζεϊμπέκικου που χορεύεται αντικριστά και μερακλίδικα.

Εκτός από τα πασίγνωστα και κλασσικά πλέον Απτάλικα (Πίνω και μεθώ, Πως θα περάσει η βραδιά κ.ά) θα ακουστούν και σπάνια αριστουργήματα αυτού του ρυθμού (Είμαι του δρόμου το παιδί, Τα παραδάκια, Δυο μάγκες μες τη φυλακή, Σε θέλω να ‘σαι έξυπνη κ.ά).

Αυτό το ρυθμό ο Λεμπέσης τον έχει χρησιμοποιήσει σε πολλά τραγούδια του που έχουν γίνει επιτυχίες (Τα κορόιδα σ’ άλλη πιάτσα, Παραμύθι δίχως δράκο, Ο δρόμος της καρδιάς κ.ά).

Επίσης θα ακουστεί και το ολοκαίνουργιο Απτάλικο του με το χαρακτηριστικό τίτλο «Απ' έξω και ανακατωτά» που το δοκιμάζει με ιδιαίτερη επιτυχία στις 1002 Νύχτες, λίγο πριν την κυκλοφορία του από το Ogdoo Music Group.

1002 Νύχτες
Καραϊσκάκη 10 στου Ψυρρή
Tηλ. 2103317293
Το πρόγραμμα ξεκινά στις 10,30 μ.μ.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!