Λεμπέσης & Αυγουστάκη συνεχίζουν στις 1002 Νύχτες

Από την Κυριακή 1η Μαΐου και κάθε Κυριακή μεσημέρι.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Είναι κάποιοι καλλιτέχνες, σχήματα, στέκια που λειτουργούν αθόρυβα αλλά ουσιαστικά και επιβραβεύονται από τους μερακλήδες ακροατές, που τελικά ίσως και να είναι πολύ περισσότεροι από όσους φανταζόμαστε. Κι αυτό γιατί και οι τελευταίοι με τη σειρά τους δεν κάνουν «ντόρο» ούτε «ψευτοπουλούν» την παρουσία τους.

Από την Κυριακή 1 Μαΐου και κάθε Κυριακή μεσημέρι από τις 2.30 ο Γιάννης Λεμπέσης, η Αμαλία Αυγουστάκη και η ορχήστρα του πρώτου Λαϊκή Στράτα (Νίκος Στεφανάκης μπουζούκι, Πορφύρης Κονάς ακορντεόν, Χρήστος Χάρης κλαρίνο, Θοδωρής Κυδωνιεύς κιθάρα) συνεχίζουντις επιτυχημένες μουσικές τους εμφανίσεις στις 1002 Νύχτες μέχρι… να σφίξουν οι ζέστες.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ξεκίνησαν αρχές Οκτωβρίου και συνεχίζουν ακάθεκτοι για μια χειμερινή σεζόν 8 μηνών όπως τις καλές εποχές.

Κι όλα αυτά κόντρα στα «δαιμονικά» των καιρών μας (κορονοϊός, πόλεμος ακρίβεια....) με γνώμονα την ουσία, την συνέπεια, τη γνώση και το μεράκι για το αντικείμενό τους.

Το τραγούδι του Λεμπέση «Όμως εμείς είμαστε εμείς και δε μας άλλαξε κανείς, με τραγουδάκια Λαϊκά ξορκίζουμε δαιμονικά» επιβεβαιώνεται απόλυτα.

Ένας επίσης σημαντικός παράγοντας αυτής της επιτυχίας είναι και το ολοκαίνουργιο ντουέτο του Λεμπέση με τη Μαριώ που κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό.

Έχει τίτλο «Ξεθύμανε η κολόνια» και οι φίλοι του Λαϊκού τραγουδιού το έχουν καλωσορίσει με αγάπη.

Ο Λεμπέσης το ερμηνεύει αρκετές φορές στο πάλκο μαζί με την υπέροχη Αμαλία Αυγουστάκη αλλά πολύ συχνά τους επισκέπτεται και Μαριώ και τότε γίνεται ένας όμορφος «χαμός».

1002 Νύχτες
Καραϊσκάκη 10 Ψυρρή
Τηλ. 210 3317293

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!