Λάκης Παπαδόπουλος: Παρουσίαση νέου δίσκου στο Half Note Jazz Club

"Κράτα με σφιχτά" - Ερμηνεύει η Βάλια Τσιργιώτη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Η FM Records με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στην παρουσίαση του νέου δίσκου του Λάκη Παπαδόπουλου, με τον τίτλο Κράτα με σφιχτά, την Πέμπτη 11 Απριλίου στη σκηνή του Half Note Jazz Club. Μαζί του η Βάλια Τσιργιώτη που ερμηνεύει τα τραγούδια του δίσκου.

Ο Λάκης Παπαδόπουλος, δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι ο μεγάλος μουσικός-συνθέτης-τραγουδιστής που γνωρίζει τη συνταγή της επιτυχίας. Περισσότερα από 50 τραγούδια από την ατέλειωτη δισκογραφία του, όπως η «Σερενάτα», «Για να σ’ εκδικηθώ», «Γυριστρούλα», «Της νύχτας τα ηχεία» και πολλά πολλά ακόμα παραμένουν αναλλοίωτα στο χρόνο. Μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας, θυμίζοντάς μας τις ωραιότερες στιγμές στη ζωή μας.

Ο νέος του δίσκος Κράτα με σφιχτά με τη Βάλια Τσιργιώτη, κυκλοφορεί από την FM Records και έχει ακριβώς τον ίδιο σκοπό και χαρακτήρα.

Την Πέμπτη 11 Απριλίου ο Λάκης Παπαδόπουλος θα ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club και με συνοδοιπόρο του τη Βάλια Τσιργιώτη θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον νέο τους δίσκο, πρωτότυπα κομμάτια που γράφτηκαν ειδικά για τη φωνή της Βάλιας και ο κόσμος ήδη έχει αγαπήσει από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορία τους. Από το “Όσα λες και όσα λέω”, τη “Δράμα”, το ντουέτο τους στο τραγούδι “Τι δεν καταλαβαίνεις;” Έως τα «Πιάνω ουρανό» και «Κράτα με σφιχτά» (το ομώνυμο τραγούδι) του δίσκου, ενώ φυσικά ξεχωριστή θέση καταλαμβάνει ήδη το τραγούδι «Πλακεντίας» που ερμηνεύει ο ίδιος ο Λάκης Παπαδόπουλος.

Φυσικά, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Λάκη Παπαδόπουλου, του δικού μας Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ, καθιστώντας τη βραδιά μια μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε σε βάθος τον Λάκη του χθες και του σήμερα.

Μπορείτε εδώ να ακούσετε όλα τα τραγούδια του δίσκου:

Μουσικοί:
Δημήτρης Μπέλλος: Πιάνο - πλήκτρα
Γιώργος Γερματσίδης: Μπουζούκι
Μάνος Ιατρίδης: Κιθάρα

Info
Κράτα με σφιχτά
του Λάκη Παπαδόπουλου
Ερμηνεύει η Βάλια Τσιργιώτη

ΠΕΜΠΤΗ 11 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Έναρξη 21:00
Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς | 210 9213310
Τιμές εισιτηρίων: από 12 € https://www.more.com/music/krata-me-sfixta-tou-laki-papadopoulou-ermineuei-i-balia-tsirgioti/
www.halfnote.gr Πληροφορίες: 210 9213310

*Τα τραπέζια είναι τεσσάρων ατόμων. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι (4 εισιτήρια) θα κάθονται μαζί με άλλους.
*Στην τιμή του εισιτηρίου δεν περιλαμβάνεται ποτό ούτε είναι υποχρεωτική η κατανάλωση.
*Με την αγορά του εισιτηρίου δεν εξασφαλίζετε συγκεκριμένο τραπέζι αλλά μόνο τη ζώνη που έχετε επιλέξει.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!