Ξυδάκης Vs Badminton (Μέρος 2ο)

“Δεν είχατε ασφαλίσει τη συναυλία για περίπτωση βροχής ούτως ώστε να μην έχετε αγωνία για την αποκατάσταση ζημιών των μηχανημάτων και να μην ζητάτε από την εταιρεία μας να...
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

αναλάβει αυτή την ευθύνη. ”Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων η κ. Κατερίνα Σταματάκη εκ μέρους της Prospero, απαντώντας με τη σειρά της στην επιστολή του κ. Μιχάλη Κουμπιού, σχετικά με την ακύρωση της συναυλίας του Νίκου Ξυδάκη στο προαύλιο του Badminton πριν από μερικές μέρες.

Παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή.

ΑΘΗΝΑ 20/9/2012

Αγαπητέ κ. Κουμπιέ,

Στείλατε μία επιστολή – απάντηση για μία βροχή που δεν έπεσε ποτέ στο χώρο της συναυλίας.

Δεν σταθήκατε στο θέμα της συμπεριφοράς απέναντι στο συνθέτη και στους συνεργάτες του, όταν ενώ έκαναν πρόβα τους παίρνατε τα όργανα και μαζεύατε τα καθίσματα χωρίς να τους ρωτήσετε, χωρίς να έχει βροχή, χωρίς να το έχουμε συναποφασίσει.

Δεν αντικαταστήσατε το πιάνο με ουρά που αποσύρατε για λόγους ασφάλειας με ηλεκτρικό πιάνο, όπως κατ επανάληψη μας υποσχεθήκατε από την προηγούμενη ημέρα, γεγονός που καθιστούσε αδύνατη την πραγματοποίηση της παράστασης

Δεν ήσασταν όλο το απόγευμα εκεί όπως λέτε, ήρθατε στις 9 το βράδυ.

Δεν είχατε ασφαλίσει τη συναυλία για περίπτωση βροχής ούτως ώστε να μην έχετε αγωνία για την αποκατάσταση ζημιών των μηχανημάτων και να μην ζητάτε από την εταιρεία μας να αναλάβει αυτή την ευθύνη.

Δεν κάνατε ποτέ πρόταση για αναβολή αλλά μόνο για ακύρωση την οποία η PROSPERO θα δεχόταν αν έβρεχε.

Με ρωτάτε τι ψάχνω όταν ακυρώθηκαν όλες οι συναυλίες στο λεκανοπέδιο όπως ισχυρίζεστε, υπαινίσσεστε ότι δεν ξέρετε τι μετέφερα στον συνθέτη κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας μας, ζητάτε να έπαιρνε την ευθύνη η prospero σε περίπτωση βροχής για τα δικά σας μηχανήματα! Απαντώ λοιπόν:

Ψάχνω επαγγελματίες για να κάνω τη δουλειά μου χωρίς προβλήματα. Με το συνθέτη συνομιλώ καθημερινά την τελευταία δεκαετία που συνεργάζομαι και γνωρίζει πολύ καλά πώς του μεταφέρω τις επαγγελματικές συζητήσεις που τον αφορούν. Mην ανησυχείτε. Η prospero αναλαμβάνει πάντα τις ευθύνες που την αφορούν και όχι τις ευθύνες που αφορούν τους αντισυμβαλλόμενούς της.

Η ακύρωση της συναυλίας δεν ήταν επιβεβλημένη από τις συνθήκες όπως αναφέρετε, δεν ήταν απόλυτα δικαιολογημένη όπως αναφέρετε, δεν έγινε από σεβασμό και μόνο προς όλους όπως αναφέρετε.

Η ακύρωση της συναυλίας, ήταν προσχηματική εξ αιτίας των κρατήσεων των οποίων το νούμερο μας το αλλάζατε ανά διαστήματα έτσι που στο τέλος κατάντησε απροσδιόριστο, δεν τη δικαιολογεί η ανυπαρξία βροχής στο χώρο της συναυλίας, και ως προς το σεβασμό προς όλους , καλύτερα να διαβάσετε τα κείμενα διαμαρτυρίας που έχουν στείλει από την ίδια μέρα στο διαδίκτυο οι ίδιοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν στην παράσταση.

Για την PROSPERO

Κατερίνα Σταματάκη


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!