Kanye West: Η σπάνια εμφάνιση σε συναυλία του Travis Scott

(VIDEO) Ερμήνευσε δύο τραγούδια
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Kanye West έκανε σπάνια ζωντανή εμφάνιση σε συναυλία του Travis Scott.

Ο αμφιλεγόμενος ράπερ ερμήνευσε δύο τραγούδια στη Ρώμη στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση από τότε που έκανε επικρίθηκε έντονα για αντισημιτικά σχόλια στο διαδίκτυο.

Ο ράπερ, σχεδιαστής μόδας και επιχειρηματίας, ο οποίος άλλαξε με νομικές διαδικασίες το όνομά του σε Ye εμφανίστηκε στη σκηνή στη συναυλία του Travis Scott, Utopia στο ιστορικό Circus Maximus το βράδυ της Δευτέρας.

Ο λογαριασμός του στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter ανεστάλη για σχεδόν οκτώ μήνες λόγω παραβίασης της πολιτικής της πλατφόρμας κατά της υποκίνησης βίας και αποκαταστάθηκε την περασμένη εβδομάδα.

«Ήταν ένα μακρύ ταξίδι μέχρι να φθάσω εδώ» είπε ο Scott. «Μπορώ να πω ότι υπήρξε μόνο ένας άνθρωπος σε αυτόν τον ... πλανήτη που έχει περπατήσει δίπλα-δίπλα μαζί μου σε ο,τιδήποτε» πρόσθεσε.

«Δεν υπάρχει Utopia χωρίς τον Kanye West. Δεν υπάρχει Travis Scott χωρίς τον Kanye West. Δεν υπάρχει Ρώμη χωρίς τον Kanye West. Κάντε λίγο θόρυβο για τον Ye» είπε.

Οι δύο ράπερ ανέβηκαν στη σκηνή και ερμήνευσαν τα τραγούδια του Kanye West «Praise God» and «Can’t Tell Me Nothing» μαζί σε ένα κοινό 60.000 θαυμαστών.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!