Illusion Fades: Πρεμιέρα του «The Chain» με την συμμετοχή της Μαρίνας Σκιαδαρέση

Ακούστε πρώτοι το τραγούδι
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πρεμιέρα κάνει το νέο βίντεο κλιπ του ελληνικού συγκροτήματος Illusion Fades που ηγείται ο Γιώργος Δέδες ο frontman του γκρουπ που έχει αφήσει τη δική του ιδιαίτερη σφραγίδα στο ελληνικό rock.

Είναι μια καλοδιασκευασμένη εκδοχή της κλασικής επιτυχίας των Fleetwood Mac “The Chain” με καλεσμένη την Μαρίνα Σκιαδαρέση στα γυναικεία φωνητικά μέρη.

Δεν είναι και εύκολο να καταπιαστεί κανείς με αυτό το διαχρονικό κομμάτι και γι’ αυτό δεν το έχουν προσπαθήσει πολλοί μέχρι σήμερα.

Το gothic-rock γκρουπ με ανοιχτό μυαλό στην πορεία του φαίνεται να τα κατάφερε και μάλιστα πολύ καλά καθώς είχαμε τη δυνατότητα να ακούσουμε πρώτοι τη διασκευή τους αυτή, που είναι κάτι παραπάνω από μια διασκευή με τον τραγουδιστή του γκρουπ να βάζει και το προσωπικό του στοιχείο στην ηχογράφηση αυτή.

Την σημερινή σύνθεση των Illusion Fades αποτελούν οι : Γιώργος Δέδες (φωνή), Μάνος Βίχος (κιθάρα), Ανδρέας Ζέης (μπάσο), Άγγελος Μαρινάκης (ντράμς) και Γιάννης Βλαζάκης (κήμπορντς).

Η αντίστροφή μέτρηση άρχισε. Ακούστε πρώτοι εδώ το τραγούδι :

The Illusion Fades – The Chain (feat. Marina Skiadaresi)


Οι The Illusion Fades είναι ελληνικό goth metal – goth rock συγκρότημα γνωστό στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Δημιουργήθηκαν το 1990 από τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Γιώργο Δέδε που παραμένει βασικό μέλος.
Το όνομά τους προέρχεται από ένα τραγούδι του Greg Sage των Wipers. Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν το σίνγκλ "Valentine" το 1993 που σύντομα ακολούθησε το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ. Τον ίδιο χρόνο άνοιξαν την συναυλία των Gun Club στο Ρόδον.

Το 1997 κυκλοφόρησε το Shadowlove που τους έκανε γνωστούς στο εξωτερικό, ενώ την μεθεπόμενη χρονιά κυκλοφόρησε το In the Arms of an Angel.

Ακολούθησε διάλειμμα λίγων χρόνων και το στήσιμο της δικής τους ετικέτας "Angel" που κυκλοφόρησε το 2003 το In Black. Τέλος το 2006 κυκλοφόρησε το Psycho Burn. Έκτοτε το σχήμα έκανε πολλές ζωντανές εμφανίσεις στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό όπου εμφανίστηκε στην κεντρική σκηνή του goth φεστιβάλ "Wave Gotik Treffen" στη Λειψία της Γερμανίας. Το άλμπουμ Killing Ages που κυκλοφόρησε το 2009 περιλαμβάνει συμμετοχές των Jan Kenneth Barkved από τους Elusive και της Tristessa των Astarte.

Η δισκογραφία τους και οι live εμφανίσεις συνεχίζονται έως σήμερα.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!