If Music Could Talk XV: Ένα πάρτυ ενάντια στο θάνατο

If Music Could Talk XV: Ένα πάρτυ ενάντια στο θάνατο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
06/02/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το 15ο πάρτυ «If Music Could Talk», ένα πάρτυ αφιερωμένο στο Joe Strummer, θα γίνει το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου στον Κινηματογράφο Μικρόκοσμος.


Στο πάρτυ θα ακουστούν κομμάτια από τους Clash, τα εναλλακτικά σχήματα με τα οποία o Στράμερ συνεργάστηκε, καθώς και πολλά τραγούδια που... σίγουρα θα του άρεσαν.

Αναφέρει χαρακτηριστικά το ενημερωτικό δελτίο:

Τα πάρτυ έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα όχι μόνο επειδή γίνονται αδιάκοπα εδώ και πολλά χρόνια αλλά επειδή με τον καιρό έχουν πάρει μια μορφή ανάμνησης για όλους τους φίλους που έχουν φύγει: Στη μνήμη του Τζο, της Όλγας, του Στάρμαν, του Τζιμάκου...

Σε αυτό το μοτίβο κινείται και η μουσική που ακούγεται (από τους Γιώργο Γκίνη και Captain Midnight) η οποία εκτείνεται από το μοναδικό πανκ ροκ των Clash και το νιου γουέιβ, μέχρι τους ήχους της σκα και της ρέγκε. Σε μια προσπάθεια να αναβιώσουμε το κλίμα της εποχής, προσπαθούμε να παίζουμε κομμάτια που έχουν γραφτεί από το 1976-77 μέχρι το 1984 (με κάποιες μικρές εξαιρέσεις).

Το πάρτυ θα γίνει και φέτος στον Κινηματογράφο Μικρόκοσμο (Λ. Συγγρού 106, ΦΙΞ) το ερχόμενο Σάββατο 10 Φεβρουαρίου. Το Dj set θα ξεκινήσει στις 23:45 (ακριβώς) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η μικρή μπίρα κοστίζει 2,5$, η μεγάλη κοστίζει 3,5$ και το ποτό 6$.
IMCTXVPosterWeb

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!