Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision

(VIDEO) Θα ανέβει στη σκηνή του Ρότερνταμ με το τραγούδι «Supergirl», δημιουργία των Δημήτρη Κοντόπουλου και Arcade, και σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Όπως ανακοίνωσε η διευθύντρια διεθνών σχέσεων της ΕΡΤ, Μαρία Κουφοπούλου, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, η Στεφανία Λυμπερακάκη είναι η τραγουδίστρια που θα μας εκπροσωπήσει στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 16 Μαΐου στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση τους ονόματός της η Στεφανία Λυμπερακάκη έκανε την πρώτη της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μιλώντας γι’ αυτό το όμορφο ταξίδι που ξεκινά για εκείνη:

«Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι κι εγώ να το πιστέψω, αλλά μπορώ επιτέλους να επιβεβαιώσω τις φήμες που κυκλοφορούν εδώ και αρκετές εβδομάδες! Ναι, θα είμαι η εκπρόσωπος της χώρας μου στη φετινή Γιουροβίζιον στο Ρότερνταμ και ευχαριστώ πάρα πολύ την ΕΡΤ που έκανε το πιο τρελό μου όνειρο πραγματικότητα!! Αν και γεννήθηκα στην Ολλανδία, έρχομαι κάθε χρόνο στην Ελλάδα και τη λατρεύω όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Υπόσχομαι να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να σας κάνω υπερήφανους».

Η Στεφανία γεννήθηκε το 2002 στην Ολλανδία από Έλληνες γονείς. Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018. Σχετικά πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Turn Around».

Τώρα τη σχέση μπορέι να έχουν όλα τα παραπάνω και τα ...παρακάτω με την Ελλάδα και τους... Έλληνες, ένας Θεός μόνο ξέρει!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!