Η «Ρόζα» με το Μητροπάνο στη γιορτή του Θρύλου!

(VIDEO) Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να τιμά με τον τρόπο του τον σπουδαίο ερμηνευτή που όπως γνωρίζουμε, από παιδί, ήταν ένθερμος υποστηρικτής της…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

ομάδας του Πειραιά. Έτσι στην γιορτή που έγινε στο Στάδιο Καραϊσκάκης για να γιορταστεί το φετινό νταμπλ (κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου), από τα μεγάφωνα του γηπέδου ακούστηκε η περίφημη «Ρόζα» των Θάνου Μικρούστικου και Άλκη Αλκαίου, ένα από τα τραγούδια «σφραγίδες» του Μητροπάνου στα νεότερα χρόνια. Την ίδια ώρα χορευτές με κόκκινες μπλούζες χόρευαν στο τερέν ζεϊμπέκικο, υπό τις χορογραφίες του Φώτη Μεταξόπουλου, καταχειροκροτούμενοι απ’ τους θεατές που κατέκλυσαν κάθε γωνιά του γηπέδου.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος για δεκαετίες πήγαινε στο Καραϊσκάκης να παρακολουθήσει τους αγώνες της αγαπημένες του ομάδας, ενώ τα τελευταία χρόνια, μπορεί να είχε εγκαταλείψει τη συνήθεια του γηπέδου, παρακολουθούσε όμως ανελλιπώς τις εξελίξεις στο Θρύλο και μάλιστα είχε άποψη για όσα διαδραματίζονταν στον ιστορικό σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός τόσο με δηλώσεις του όσο και με πένθιμο στεφάνι, είχε τιμήσει την μνήμη του ερμηνευτή μετά τον πρόωρο χαμό του που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!