Η Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης και η Μάρθα Φριντζήλα στο Παλαιό Ελαιουργείο

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Aισχύλεια 2022
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου, στο Παλαιό Ελαιουργείο στην Ελευσίνα, η Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης και η Μάρθα Φριντζήλα υπόσχονται να μας ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο του κορυφαίου δημιουργού που όλοι έχουμε αγαπήσει!

Η Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης, με την καθοδήγηση του Μανώλη Πάππου, δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και ουσιαστικού γνώστη του έργου του μεγάλου δημιουργού, μαζί με εξαίρετους μουσικούς και ερμηνευτές, παρουσιάζει τα τραγούδια του σημαντικότερου δημιουργού της ελληνικής λαϊκής μουσικής, τα οποία διατηρούν αμείωτη τη δύναμη και την απήχησή τους και εξακολουθούν να μας συναρπάζουν.
714674
Η Μάρθα Φριντζήλα, μία ολοκληρωμένη και πολύπλευρη καλλιτέχνις, συνεισφέρει και με τη δική της ξεχωριστή φωνή, στην παρουσίαση των αριστουργημάτων του Βασίλη Τσιτσάνη, πάντα με σεβασμό, γνώση και αγάπη!

Παίζουν και τραγουδούν οι Μανώλης Πάππος (μπουζούκι, τραγούδι και επιμέλεια ορχήστρας), Βασίλης Προδρόμου (κιθάρα, φωνή), Φώτης Βεργόπουλος (μπουζούκι, φωνή), Ντάσσο Κούρτι ( ακορντεόν ), Δημήτρης Σίντος (πιάνο) και Μιχάλης Δάρμας (μπάσο).

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Aισχύλεια 2022.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!