Η Μητρόπολη της Χαλκίδας τίμησε τη Χαρούλα Αλεξίου

(VIDEO) Παραβρέθηκε και τραγούδησε η σπουδαία ερμηνεύτρια.
Η Μητρόπολη της Χαλκίδας τίμησε τη Χαρούλα Αλεξίου Φωτογραφία: NDP Photo Agency
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Κυριακή κι απόβραδο…


Στο πλαίσιο των φετινών ΚΖ΄ (27ων) Δημήτριων, ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου Χαλκίδας διοργάνωσε μια τιμητική συναυλία - αφιέρωμα στην Χαρούλα Αλεξίου, που πραγματοποιήθηκε, παρουσία της ερμηνεύτριας, την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας, από την Ορχήστρα Ποικίλης Μουσικής του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη, με προαιρετική την προσφορά τροφίμων για τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο του Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Χαλκίδος «Η Μεταμόρφωση του Σωτήρος».

Τα τραγούδια ερμήνευσε η Φωτεινή Καπαγιάννη, ενώ την Ορχήστρα διηύθυνε ο αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Παπαθανασίου. Έπαιξαν οι μουσικοί: Όλγα Κετσεμενίδου (πιάνο), Ρέα Κάβουρα (ακορντεόν), Πόπη Στρατάκια (πλήκτρα), Νίκος Μπόμπορης (κλασική κιθάρα), Πολίνα Ντμίτροβα (φλάουτο), Βούλα Μπλέτσα (κλαρινέτο), Χρήστος Μαρμαρινός (κλαρίνο), Δημήτρης Κικίδης (ηλεκτρικό μπάσο), Κώστας Μίχος (drums), Χρήστος Κοκοκύρης (κρουστά), Παναγιώτης Παπαθανασίου και Νίκος Γριμπάς (μπουζούκι).

Στο φινάλε της εκδήλωσης η Χάρις Αλεξίου συγκινημένη, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές της εκδήλωσης, τους μουσικούς και το κοινό, τραγούδησε την «Οδό Αριστοτέλους» του Γιάννη Σπανού και του Λευτέρη Παπαδόπουλου, αφιερώνοντας το τραγούδι στη μνήμη του προσφάτως εκλιπόντα σπουδαίου συνθέτη.

- Οι πληροφορίες αντλήθηκαν από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδος.

- Το video προέρχεται από το κανάλι του φίλου Χρήστου Κουτσαύτη στο youtube.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!