Η Μελίνα Ασλανίδου στο Reload

(PHOTOS) Όμορφες στιγμές και πολλά τραγούδια από το νέο album της Μελίνας Ασλανίδου που συνάντησε τους φίλους της, στην καρδιά της Αθήνας!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/11/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε από νωρίς στο Reload, ευδιάθετη, χαμογελαστή, αλλά και φανερά συγκινημένη, για να παρουσιάσει το νέο της δίσκο και να υπογράψει αντίτυπα. Όση ώρα μιλούσε με τους δημοσιογράφους στον πάνω όροφο του δισκοπωλείου, πλήθος φίλων της, την περίμενε στο ισόγειο του χώρου, κρατώντας στα χέρια το νέο της album, τραγουδώντας «by heart» όλους τους στίχους των τραγουδιών και φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα της, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο «Με φωνάζουνε με το μικρό μου».

Σχεδόν δυο ώρες κράτησε το event, με τη Μελίνα Ασλανίδου να υπογράφει αντίτυπα, να μοιράζει αγκαλιές να μιλά και να φωτογραφίζεται με όλους.

Η είδηση της ημέρας ήταν η ανακοίνωση των εμφανίσεών της στο Θέατρο Βεργίνα στο Regency Casino στην Θεσσαλονίκη. Η Μελίνα δεν αποκάλυψε πολλά, πέρα από το ότι θα είναι με ξεχωριστή παράσταση με σημαντικούς συντελεστές και με έναρξη κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων.

Ο νέος δίσκος της Μελίνας Ασλανίδου, περιλαμβάνει 11 τραγούδια μεταξύ των οποίων τα «Να Με Δικαιολογήσεις», «Προσωπική Επιλογή», «Μες Στο Σπίτι Δε Μένει Κανείς» και το «Νερό και Χώμα», μια συνεργασία με τους Stavento!

Συνεργάτες της σε αυτό το ταξίδι, οι Γιώργος Παπαδόπουλος, Όλγα Βλαχοπούλου, Εύη Δρούτσα, Κωνσταντίνος Μηλιωτάκης, Ρεβέκκα Ρούσση, Μιχάλης ΜΕΘ Κουινέλης και Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!