Η Μελίνα Ασλανίδου για την απουσία των δημιουργών στο νέο της CD

Το νέο album της Μελίνας Ασλανίδου με τίτλο «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου», κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/11/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Μαριάννα Μπάτη
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο νέος δίσκος της Μελίνας Ασλανίδου με τίτλο «Με Φωνάζουνε Με Το Μικρό Μου» περιλαμβάνει 11 τραγούδια, μεταξύ των οποίων τα «Να Με Δικαιολογήσεις», «Προσωπική Επιλογή», «Μες Στο Σπίτι Δε Μένει Κανείς» και το «Νερό και Χώμα» σε συνεργασία με τους Stavento. Κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες, όμως από κάποια παράλειψη, τα ονόματα των δημιουργών δεν αναφέρονται στο ένθετο.

Η Μελίνα Ασλανίδου, όταν το διαπίστωσε -και προς τιμήν της- θέλησε να πάρει θέση σχετικά, γράφοντας στην επίσημη σελίδα της στο Facebook:

Τραγούδια που αγάπησα και διάλεξα ανάμεσα σε πολλά, γιατί πολύ απλά μιλούσαν για ιστορίες που αφορούσαν την σκέψη μου, την αλήθεια μου και την λογική μου. Όχι με αυτήν που σκεφτόμαστε αλλά με αυτήν που αισθανόμαστε... τα τραγούδια αυτά γεννήθηκαν από ανθρώπους που η ουσία τους και η ψυχή τους ταυτίστηκαν με την δική μου πορεία. Είναι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες ο καθένας ξεχωριστός και μοναδικός και τους ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη τους και το ταλέντο τους.

Δυστυχώς κρατώντας σήμερα στα χέρια μου το νέο cd διαπίστωσα πως κάτω από κάθε τραγούδι δεν αναγράφονται τα ονόματα τους όπως επιβαλλόταν να γίνει και γίνεται σε κάθε δισκογραφική δουλειά. Οφείλω ένα μεγάλο συγνώμη σε αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν γιατί χωρίς αυτούς δεν θα είχε λόγο η έκφραση μου ούτε μελωδία. Αν και δεν φέρω την ευθύνη για όλη αυτή την σοβαρή παράλειψη, θα φροντίσω προσωπικά να διορθωθεί αυτό το λάθος και να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες που του αναλογούν. Δεν είναι τυπικό το θέμα. Είμαστε ομάδα Γιώργος Παπαδόπουλος, Όλγα Βλαχοπούλου, Εύη Δρούτσα, Κώστας Μηλιωτάκης, Ρεβέκκα Ρούσση, Γιάννης Χριστοδουλόπουλος και έτσι ακριβώς έπρεπε να εμφανιστούμε στο booklet αυτής της δουλειάς και κάθε δουλειάς.

Ζήτω και πάλι συγνώμη και υπόσχομαι να διορθωθεί η μεγάλη αυτή παράλειψη.

Μελίνα Ασλανίδου
melinaasl

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!