Η ελληνική μουσική ταξιδεύει στη Βουλγαρία

Οι συναυλίες Ελλήνων καλλιτεχνών στη Βουλγαρία όλο και αυξάνονται.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα τελευταία χρόνια, λίγο η κρίση, λίγο η άνοδος του βιοτικού επιπέδου ενός κομματιού της βουλγαρικής κοινωνίας, οδηγεί όλο και περισσότερους Έλληνες καλλιτέχνες να κάνουν εμφανίσεις και στη Βουλγαρία, εκτός από τις χώρες με έντονο το ελληνικό στοιχείο, όπως η Αμερική & η Αυστραλία, ή το Ισραήλ, όπου η ελληνική μουσική ανέκαθεν ήταν περιζήτητη.

Πρόσφατο παράδειγμα η εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή στη Σόφια της Βουλγαρίας το Φεβρουάριο που πέρασε, σε μια συναυλία που είχε αφιερώσει στον αδικοχαμένο Παντελή Παντελίδη, ο οποίος είχε και ο ίδιος εμφανιστεί σε μαγαζί, το 2015. Δεν είναι, όμως, η μόνη, καθώς το φετινό καλοκαίρι αναμένεται να τραγουδήσουν στη Βουλγαρία κι άλλοι γνωστοί Έλληνες τραγουδιστές.

Ως τώρα, λοιπόν, έχει ανακοινωθεί η συναυλία του Νίκου Βέρτη στις 16 Ιουνίου στη Σόφια, του Μιχάλη Χατζηγιάννη, που έχει ξαναπάει, στις 9 Ιουλίου στο ρωμαϊκό θέατρο της Φιλιππούπολης και τέλος της Γλυκερίας στη Σωζόπολη στις 23 Ιουλίου.

Αυτός που κάνει μεγάλη καριέρα στη Βουλγαρία είναι ο Θεσσαλονικιός Γιώργος Γιασεμής, ο Βασίλης Καρράς είναι από τους πρώτους που άνοιξαν δίαυλο συνεργασίας με τη γειτονική χώρα, ενώ έχουν εμφανιστεί και αρκετοί άλλοι, όπως ο Γιώργος Τσαλίκης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!