Η Barbra Streisand «καίει» την Adele

(VIDEO) Μετά από 36 χρόνια η «κυρία» θα τραγουδήσει ζωντανά στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ για το 2013. Η εμφάνιση της...
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Μπάρμπαρα Στρέιζαντ δίνει ακόμα πιο μεγάλη λάμψη και κύρος στην 85η εκδήλωση του θεσμού που θα πραγματοποιηθεί εφέτος στις 24 Φεβρουαρίου. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί προσκεκλημένοι θα είναι επίσης γνωστές προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής και του κινηματογράφου. Ανάμεσα τους, η Αντέλ, η Τζένιφερ Χάντσον, ο Χιου Τζάκμαν και η Αν Χάθαγουεϊ, καθώς και οι «παραγωγοί» (των φετινών Όσκαρ) Νιλ Μερόν και Κρέγκ Ζάνταν.

Η Στρέιζαντ στην «προχωρημένη» ωριμότητά της, παραμένει φλογοβόλα και αειθαλής, και έως ένα βαθμό «καίει» την πολυδιαφημιζόμενη παρουσία της Αντέλ. Πώς να το πω… «σκιάζει» τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα είχε η δεύτερη αν «έπαιζε» μόνη της. Το αν θα συμβεί αυτό τελικά ή όχι και μέχρι ποιου σημείου θα το διαπιστώσουμε επί σκηνής. Μακάρι η «μαθήτρια» να σταθεί στο ύψος της «δασκάλας» και γιατί όχι –μιας και η τελευταία έχει ολοκληρώσει κατά μία έννοια τον κύκλο της- να την ξεπεράσει. Οι φωνητικοί ακροβατισμοί «διδάσκονται», το συναίσθημα είναι άλλη ιστορία…

Να σημειώσουμε πως η Στρέιζαντ, η οποία κέρδισε το Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού το 1968 για την ταινία «Hello Dolly», τραγούδησε τελευταία φορά σε τελετή των βραβείων το 1977, όταν κέρδισε το Όσκαρ για καλύτερο τραγούδι, το «Evergreen» από την ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται».

«Μας τιμά ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Μπάρμπαρα Στρέιζαντ συμφώνησε να κάνει μια ιδιαίτερη εμφάνιση επί σκηνής στα φετινά βραβεία...», δήλωσαν χαρακτηριστικά στον Τύπο οι διοργανωτές της βραδιάς των Όσκαρ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!