Η μπάντα που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision

Επιλέχθηκε το συγκρότημα με ελληνικά και έθνικ στοιχεία που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/02/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άλλωστε ο πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής είχε σε δηλώσεις του «ξεκαθαρίσει» το ζήτημα της Eurovision, υπογραμμίζοντας πως το τραγούδι θα έχει σχέση με το προσφυγικό και την κρίση.

Να σημειώσουμε πως η ελληνική συμμετοχή θα γίνει με απευθείας ανάθεση. Ήδη τρέχουν οι διεργασίες… και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το συγκρότημα που έχει επιλεγεί είναι οι Europond.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μελάς στο blog του: «οι Europond έχουν κάνει πολλές επαφές με τον πρόεδρο της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή που εκτός των άλλων αρμοδιοτήτων του έχει αναλάβει ως είθισται και το θέμα της συμμετοχής μας, όντας δε έμπειρος και καταξιωμένος μουσικός. Το συγκρότημα έχει ήδη γράψει το τραγούδι με έντονα τα στοιχεία της ποντιακής μουσικής που «παντρεύεται» με το χιπ χοπ και οι στίχοι του είναι στα ποντιακά, ενώ στη σκηνή για να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας θα ανέβουν πέντε άτομα. Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι το «πανηγυράκι» της Eurovision όπως το χαρακτηρίζουν ορισμένοι είναι πηγή εσόδων για την ΕΡΤ όταν, αν και εφόσον βεβαίως όλα γίνουν έτσι όπως πρέπει να γίνουν…!».

Περιμένοντας λοιπόν τα νεότερα και την επιβεβαίωση της είδησης για την Eurovision, ας ακούσουμε τους Europond σε μια αντιπροσωπευτική κατάθεσή τους.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!