H Σοφία Παπάζογλου στους 100,6 Fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Σημαντικές συμμετοχές της καθώς και ανέκδοτες ηχογραφήσεις, που προκάλεσαν την έκπληξη της τραγουδίστριας…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Σοφία Παπάζογλου, μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, ήταν την Τετάρτη το βράδυ καλεσμένη της εκπομπής «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης Fm 100,6.

Στη διάρκεια της εκπομπής ακούστηκαν τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο της Σοφίας Παπάζογλου «Μην της μιλάς της μοναξιάς στον ενικό» σε μουσική Χρήστου Νικολόπουλου και στίχους Νίκου Αναγνωστάκη, επιλογές από τους προσωπικούς δίσκους αλλά και από σημαντικές συμμετοχές της σε δουλειές άλλων καλλιτεχνών, καθώς και ανέκδοτες ηχογραφήσεις, που προκάλεσαν την έκπληξη της τραγουδίστριας.

Σημειώνεται πως μετά από μηνύματα που έστειλαν στην ομάδα της εκπομπής «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» στο Facebook, οι Ελισάβετ Γεωργίου και Ελίνα Κωστελέτου κέρδισαν το τελευταίο cd της τραγουδίστριας «Μην της μιλάς της μοναξιάς στον ενικό».
SOFIA PAPAZOGLOY EKPOMPH GIOGLOY HX2
Αξίζει να σημειωθεί πως οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, αλλά και να εκφράσουν μουσικές επιθυμίες, τόσο στη διάρκεια της εκπομπής, όσο και πριν ή μετά, μέσω της «ομάδας» αλλά και της σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο», αλλά και της προσωπικής μου σελίδας στο facebook.

Η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 9 με 10 το βράδυ, από την συχνότητα Fm 100,6 του εθελοντικού ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης. Πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη συχνότητα έχει παραχωρηθεί από το Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης σε φορείς, συλλόγους, δήμους, αλλά και ιδιώτες οι οποίοι προσφέρουν το μεράκι και τη γνώση τους αμισθί, φιλοδοξώντας να διαμορφώσουν ένα καλύτερο τοπίο στα ερτζιανά…

Ηχογράφηση-φωτογραφίες: Θοδωρής Χαϊκάλης

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!