Γιάννης Χριστοδουλόπουλος: Κάθε Δευτέρα + μια ιστορία + special guests

Από τις 18 Νοεμβρίου στη μουσική σκηνή του Faust.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος παρουσιάζει μία θεματική μουσική παράσταση με τον ίδιο επί σκηνής στο πιάνο του να τραγουδά και να παίζει, ξεδιπλώνοντας προσωπικές ιστορίες μέσα από τραγούδια δικά του, αλλά και σπουδαία κομμάτια του ελληνικού ρεπερτορίου που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία.

Κάθε ιστορία έχει φυσικά ως καλεσμένους έκπληξη μερικούς από τους σημαντικότερους Έλληνες τραγουδιστές, συνεργάτες και συνοδοιπόρους του μέσα στα χρόνια, που με τη σειρά τους θα αφηγηθούν μέσα από τα τραγούδια, προσωπικές τους στιγμές.

Σε αυτές τις στιγμές της κάθε βραδιάς ο σημαντικός στιχουργός, ραδιοφωνικός παραγωγός και δημοσιογράφος Αντώνης Ανδρικάκης θα υποδέχεται και θα παρουσιάζει τους καλεσμένους, βοηθώντας τους να ξετυλίξουν το νήμα της δικής τους ιστορίας, μέσα από διαδραστικές ερωτήσεις και συζήτηση μπροστά στο κοινό.

Συμμετέχουν επίσης τρείς σολίστ μουσικοί και δύο ταλαντούχες νέες τραγουδίστριες: η Μυρτώ Ναούμ και η Δήμητρα Μπουλούζου.

Ο λόγος στον τραγουδοποιό:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουμε όλοι μια φωνή, θα μπλέξουμε τα τραγούδια που αγαπάμε και θα κάνουμε την κάθε βραδιά μια ξεχωριστή συλλεκτική ατμόσφαιρα ψυχής.Να είστε εκεί»,
FAUST.png
FAUST
ΚΑΛΑΜΙΩΤΟΥ 11 & ΑΘΗΝΑΙΔΟΣ 12, ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: +30 210 3234095
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Από Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισόδου: 8€

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!