Γιάννης Πλούταρχος – Πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη και Περιοδεία

Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου ο τραγουδιστής ολοκλήρωσε τις εμφανίσεις του στο…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

νυχτερινό κέντρο Cosmostage και την Παρασκευή 9 Μαρτίου δίνει πρεμιέρα στο Fix της Θεσσαλονίκης, όπου πρόκειται να πραγματοποιήσει συνολικά 10 εμφανίσεις, έχοντας στο πλευρό του το Νίνο και την Μαρία Ιακώβου.

Ακόμη μια μεγάλη περιοδεία εντός και εκτός Ελλάδας έχει προγραμματιστεί για τη συνέχεια, με διαδοχικές συναυλίες ανά την επικράτεια καθώς και στην Αμερική, την Αυστραλία αλλά και την Ευρώπη.

Το αστέρι του Γιάννη Πλούταρχου εξακολουθεί να διατηρεί στοιχεία της λάμψης του. Ο τελευταίος δίσκος του «Η δύναμη του έρωτα», κινήθηκε ικανοποιητικά για τα δεδομένα των καιρών, όμως τα σουξέ δεν προκύπτουν με την ίδια ευκολία ούτε διαθέτουν το περίγραμμα και την δυναμική που διέθεταν αυτά του σχετικά πρόσφατου παρελθόντος.

Η κοινωνία και η Ελλάδα αλλάζουν και μοιραία όσοι δεν προσαρμοστούν στις καινούργιες απαιτήσεις και δεν εξαντλήσουν τα περιθώρια της τέχνης και τεχνικής του κινδυνεύουν να χάσουν το τραίνο. Ο Πλούταρχος είναι μάστορας ερμηνευτής και έχει καταφέρει να χτίσει μια καλή προίκα τραγουδιών. Στο χέρι του και τις επιλογές του είναι να έχει και «μετά».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!