Γιάννης Πάριος – «Τι θα αφήσουν πίσω τους; Κοιλιακούς και σιλικόνη;»

«Συναντιέμαι καμιά φορά με νέα παιδιά και δεν μπορώ να πιστέψω ότι ασχολούνται με το τραγούδι και δεν ξέρουν τον Τσιτσάνη. Άμα δεν ξέρεις ιστορία, πώς θα προχωρήσεις…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Ακούμε ξένους, μου λένε! Μα και εγώ άκουγα Rolling Stones, αλλά υποκλινόμουν στον Τσιτσάνη. Δεν μπορεί να μην ξέρεις τον θησαυρό της χώρας σου, ούτε μπορείς να μη δουλεύεις και να ασχολείσαι μόνο με την εικόνα σου. Πες μου, τι θα αφήσουν πίσω τους; Κοιλιακούς και σιλικόνη;»

Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων στο TV Έθνος ο Γιάννης Πάριος ο οποίος πρόσθεσε σχετικά με πρόσφατες δηλώσεις του Βαλάντη για τον ίδιο αλλά και συνοδοιπόρους του: «Σιγά μην πικραθώ από πικραμένους και απελπισμένους που προσπαθούν να υπάρξουν θάβοντας εμάς τους παλιότερους. Έχω καλύτερα πράγματα να κάνω! Δεν χάνω το χρόνο μου. Ποιος μωρέ θα μου πει να πάω σπίτι μου εγώ ή η Χαρούλα ή η Δήμητρα; Ποιος; Θα πάμε στο σπίτι μας όταν το αποφασίσουμε εμείς και όχι επειδή θα μας το επιβάλει ο όποιος τυχάρπαστος θέλει να θορυβήσει; Άκου να δεις τι ζούμε! Η Γαλάνη δεν πλασαρίστηκε σαν μανεκέν, ούτε πούλησε μπούτι! Τη θεϊκή φωνή της έβγαλε προς τα έξω και μας πλούτισε! Δεν υπάρχει σεβασμός, είναι απίστευτο. Να πιάνεις στο στόμα σου τη Γαλάνη επειδή σε ενοχλούν τα κιλά της!»

Πηγή: TV Έθνος


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!