Ευρυδίκη, Γιάννης Κότσιρας & Goin’ Through ηχογραφούν για το Eleven Campaign!

Για μια ακόμη φορά, Έλληνες καλλιτέχνες στηρίζουν το Eleven Campaign και ενώνουν τις φωνές τους για τη δημιουργία ενός τραγουδιού!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η μουσική & οι στίχοι του τραγουδιού που θα έχει τον τίτλο «Eleven», ανήκουν στο Γιώργο Λαζάρου. Στην επίσημη σελίδα της καμπάνιας στο Facebook  διαβάζουμε:

«Τιμή και χαρά μπορούμε να νιώθουμε όταν σημαντικές φωνές της ελληνικής δισκογραφίας αγκαλιάζουν με αυτόν το τρόπο το έργο μας. Σε λίγο καρό το τραγούδι θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο και θα ντύνει οπτικοακουστικό υλικό από τα γυρίσματα του Eleven».

Στις φωτογραφίες η Ευρυδίκη & ο Γιάννης Κότσιρας με τον παραγωγό Σεραφείμ Ντούσια, στο Vox Recording Studio μετά την ηχογράφηση του τραγουδιού.

Διαβάστε εδώ για προηγούμενη δράση της καμπάνιας με Γιάννη Χαρούλη, Γιάννη Κότσιρα, Γιάννη Ζουγανέλη και πολλούς άλλους «δικούς μας». 

Λίγα λόγια για την καμπάνια του Eleven

Το «Eleven» είναι ένα ντοκιμαντέρ που χρησιμοποιεί τη δύναμη του ποδοσφαίρου για να γιορτάσει τη διαφορετικότητα και να βοηθήσει παιδιά που έχουν ανάγκη. Αποτελεί µία µη κερδοσκοπική πρωτοβουλία, συνεργαζόμενη µε φιλανθρωπικά ιδρύματα από έντεκα χώρες, που συμμετέχουν. Όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από το ντοκιμαντέρ θα διατεθούν στα ιδρύματα αυτά.

Έτσι, το «Eleven» ακολουθεί την ιστορία έντεκα εντεκάχρονων παιδιών, από έντεκα διαφορετικές χώρες καθώς ετοιμάζονται να ζήσουν το παιχνίδι της ζωής τους.
kotsiras
evridiki

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!