Eurovision 2024 - Αγγλία

O ταλαντούχος Olly Alexander δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του. 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2024, ο τραγουδιστής που εκπροσωπεί τη Μεγάλη Βρετανία είπε ότι η συμμετοχή στον ετήσιο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας τον Μάιο του 2024 ήταν ένα όνειρο ζωής. "Μου άρεσε να παρακολουθώ τη Eurovision από τότε που ήμουν μικρός. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συμμετάσχω την επόμενη χρονιά", είπε ο Olly Alexander, 33 ετών, μετά την αποκάλυψη των ειδήσεων κατά τη διάρκεια του Μεγάλου Τελικού του Strictly Come Dancing του BBC One. "Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνω μέρος μιας τόσο ιδιαίτερης κληρονομιάς και θα εκπροσωπώ το Ηνωμένο Βασίλειο, θα είναι τιμή μου! Ήθελα να το κάνω εδώ και πολύ καιρό και νιώθω ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκινήσω να κυκλοφορώ μουσική με το όνομά μου. Είμαι αποφασισμένος να δώσω όλα όσα έχω και να κάνω μια εξαιρετική και αξέχαστη παράσταση για όλους σας!".

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός (It’s a Sin) κυκλοφόρησε τρία αναγνωρισμένα άλμπουμ με το όνομα Years & Years (2015’s Communion , 2018’s Palo Santo και 2022’s Night Call ), μετατρέποντας το έργο σε σόλο πράξη τον Μάρτιο του 2021. Το "Montero (Call Me By Your Name)" του Lil Nas X τον Ιούλιο του 2022. Ο Alexander, τιμήθηκε πρόσφατα με τα περίφημα βραβεία BRIT Billion Awards για το ότι ξεπέρασε το όριο των 6,5 δισεκατομμυρίων παγκόσμιων ροών.



Τάσεις στο Billboard

"Το Polydor, ως το βρετανικό σπίτι των ABBA και Loreen, έχει μια βαθιά σχέση με τη Σουηδία και τη Eurovision. Κι, έχουμε επίσης μια βαθιά σχέση με την πρωτοποριακή, πολιτιστική δύναμη που είναι ο Olly Alexander, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί για σχεδόν δέκα χρόνια", δήλωσε ο πρόεδρος της Polydor Records, Ben Mortimer. "Είναι πολύ απλά ένα απίστευτο ταλέντο που είμαστε πεπεισμένοι ότι θα έχει τεράστιο αντίκτυπο για το Ηνωμένο Βασίλειο στον φετινό διαγωνισμό. Είμαστε περήφανοι που τον υποστηρίζουμε στην προσπάθειά του για επιτυχία στη Eurovision".

Γράφει η Stefani K.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!