Eric Burdon - Φτιάξε εσύ το πρόγραμμα της συναυλίας του

Στείλτε private message στη σελίδα του στο facebook για το τι θέλεις ν’ ακούσεις στο Ηρώδειο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
01/08/2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Songs on demand… για την τελευταία συναυλία του Eric Burdon στην χώρα μας, την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2019 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, "It's my life. Live at the Acropolis", στο πλαίσιο του Farewell Europe Tour.

Στη μεγάλη αυτή αποχαιρετιστήρια βραδιά, ο θρύλος της ροκ σας καλεί να φτιάξετε εσείς το set list, στέλνοντας μήνυμα στη σελίδα του στο facebook!

Όπως εύστοχα αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο:

Μπορεί να καταλαβαίνουμε από την πρώτη νότα το "The House Of The Rising Sun", να ξέρουμε απέξω τους στίχους του "It's My Life" ή του "Don't Let Me Be Misunderstood", να έχουμε χορέψει τρελά στους ρυθμούς του "The Night" ή του "We Gotta Get Οut Οf This Place", να λατρεύουμε τα "Spill The Wine", "When I Was Young", "Tobacco Road"... Είναι όμως μόνο αυτά όσα δεν χορταίνουμε όλα αυτά τα χρόνια να ακούμε; Ή μήπως είναι και το "I'm Crying", το "Boom Boom", το "See See Rider", το "I Put A Spell On You" και το "Paint It Black"; Τραγούδια που είπε με τους Animals ή με τους War, δικά του ή φοβερές διασκευές... όλα κομμάτια που αγαπήσαμε και κάναμε δικά μας!

Στείλτε λοιπόν εσείς οι ίδιοι στον Eric Burdon, με private message, τα τραγούδια που θα θέλατε να απολαύσετε live από τη μοναδική φωνή του εκείνη τη βραδιά, ΕΔΩ 
unnamed
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 30 ευρώ και φθάνουν τα 75 ευρώ. Συγκεκριμένα:

ΑΝΩ Διάζωμα
(Γενικής Εισόδου, χωρίς αρίθμηση)
Τα Early bird εισιτήρια του Άνω Διαζώματος στην τιμή των 30 ευρώ εξαντλήθηκαν!
Η τιμή των εισιτηρίων στο Άνω Διάζωμα έχει διαμορφωθεί στα 35 ευρώ

ΚΑΤΩ Διάζωμα
Ζώνη Γ: 40 ευρώ
Ζώνη B: 50 ευρώ
Ζώνη A: 55 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη Β: 65 ευρώ
Διακεκριμένη Ζώνη A: 75 ευρώ
Για τα ΑμεΑ υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος (ΚΑΤΩ Διάζωμα, Κερκίδα Α, Σειρές 1 – 3). Το εισιτήριο κοστίζει 30 ευρώ, καθώς και το εισιτήριο των συνοδών. Κρατήσεις στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
Επίσημα σημεία πώλησης εισιτηρίων της εκδήλωσης είναι τα παρακάτω:
www.ticketmaster.gr

Τηλεφωνικό Κέντρο: 210 8938 112 (Δευτ. - Κυρ.: 09:00 - 21:00)
Βιβλιοπωλεία Ιανός (Σταδίου 24 & Αιόλου 67, Αθήνα) ΜΟΝΟ με μετρητά
Καταστήματα ΟΠΑΠ https://www.ticketmaster.gr/mm?id=2175383 και https://www.tora.gr/shmeia-eksupiretisis/?categories%5B0%5D=36 τα αντίστοιχα σημεία στο χάρτη.
Εκδοτήρια Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου).

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!