Ελένη Τσαλιγοπούλου & Boğaz Musique - Πρεμιέρα στη Σφίγγα

(VIDEO & PHOTOS) Με δύο συναρπαστικές παραστάσεις ξεκίνησαν τις εμφανίσεις τους η Ελένη Τσαλιγοπούλου & οι Boğaz Musique, στο κέντρο της Αθήνας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
08/12/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με ένα παθιασμένο πρόγραμμα και με έντονη σκηνική παρουσία, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι συνεργάτες της ενθουσίασαν το κοινό που γέμισε και τις δύο βραδιές, Παρασκευή 2 & Σάββατο 3 Δεκεμβρίου, την ανανεωμένη Σφίγγα, αλλά και τους καλλιτέχνες, τους δημοσιογράφους και τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που τους παρακολούθησαν.

Με περάσματα από τις επιτυχίες της σε κρυφά και πολυαγαπημένα τραγούδια της, αλλά και σε απρόσμενες επιλογές σημαντικών δημιουργών, με διαλεκτές επιλογές από την παράδοση, το ρεμπέτικο και το λαϊκό, αλλά και στιγμιότυπα από το επερχόμενο άλμπουμ της, που δοκιμάζονται πρώτη φορά, η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι Boğaz Musique άφησαν ξεχωριστές εντυπώσεις.

Να σημειωθεί πως δεν έλειψαν οι εκπλήξεις, καθώς από τις δύο αυτές πρώτες βραδιές της Ελένης Τσαλιγοπούλου πέρασαν οι Τάνια Τσανακλίδου, Γιώτα Νέγκα, Γιώργος Ανδρέου & Σταύρος Σιόλας.

Φωτογραφίες: Κώστας Χαλκίτης

Info:


Κάθε Παρασκευή & Σάββατο

Μουσική σκηνή Σφίγγα
Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής – Αθήνα
(είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Τιμή εισόδου στο μπαρ: 12€ με μπύρα ή κρασί
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!