Έλαμψε η Μποφίλιου στο Gazoo !

Περισσότεροι από 950 θεατές συνέρρευσαν στην πρεμιέρα της Νατάσσας Μποφίλιου προκειμένου να απολαύσουν την ερμηνεύτρια στο…
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

νέο κύκλο παραστάσεων της με τίτλο «Οι Μέρες του Φωτός», σε επιμέλεια των σταθερών συνεργατών της Γεράσιμου Ευαγγελάτου (στίχοι / καλλιτεχνική επιμέλεια) και Θέμη Καραμουρατίδη (μουσική / ενορχηστρώσεις).

«Οι Μέρες του Φωτός» , βασισμένες στο νέο διπλό δίσκο που κυκλοφορεί σύντομα, σκηνοθετημένες διακριτικά αλλά καίρια από τον έμπειρο Γιάννη Κακλέα, ενθουσίασαν όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την επιστροφή της Νατάσσας Μποφίλιου στη νυχτερινή αθηναϊκή ψυχαγωγία. Τα νέα τραγούδια της παρέας έγιναν δεκτά με ενθουσιασμό. Η ερμηνεύτρια, δίνοντας προσοχή –όσο πρέπει και χρειάζεται- στο φαίνεσθαι, εμφανίστηκε στη σκηνή φορώντας ένα μαύρο θεατρικό κουστούμι της Φρόσως Σενδόνα και για πάνω από μιάμιση ώρα ταξίδεψε τους θεατές σε μια ατμόσφαιρα σύγχρονου καμπαρέ αξιώσεων, υποβοηθούμενη από τους επιβλητικούς θεατρικούς φωτισμούς του Σάκη Μπιρμπίλη και ασπρόμαυρες φωτογραφίες (σε επεξεργασία Γρηγόρη Μορίκη), όπου τα νέα τραγούδια διαδέχονταν παλιότερα και διασκευές σε ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα γεμάτο εικόνες και συναισθήματα.

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης, η Νατάσσα Μποφίλιου, ντυμένη στα κόκκινα σαν τραγουδίστρια άλλης εποχής, πέρασε σε τελείως διαφορετική ατμόσφαιρα εναλλάσσοντας αγαπημένες στιγμές από το μικρό σε έκταση αλλά μεγάλο -και ήδη καταξιωμένο- σε απήχηση προσωπικό της ρεπερτόριο με κλασικά τραγούδια που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη μνήμη μας. Λεπτομέρειες από πίνακες της εικαστικού Έλενας Παπαδημητρίου, στην οποία ανήκει κι η γενικότερη ονειρική επιμέλεια του χώρου, γέμισαν χρώμα και ευαισθησία τη σκηνή.

Η τρίωρη παράσταση ολοκληρώθηκε με τη Μποφίλιου να ερμηνεύει με τη συνοδεία ενός πλήθους βεγγαλικών το εμβληματικό τραγούδι της, «Εν Λευκώ», παρασύροντας για μια ακόμη φορά, ολόκληρο το μαγαζί να τραγουδήσει μαζί της.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος κι ο Θέμης Καραμουρατίδης με τις «Μέρες του Φωτός» επιστρέφουν δυναμικά με μια παράσταση πλούσια σε συγκινήσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νατάσσα Μποφίλιου στο Gazoo (από 4/2)

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency


ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!