Εκτός Megadeth ο David Ellefson για σχέσεις με ανήλικες

Οι κατηγορίες σε βάρος του 56χρονου μπασίστα οδήγησαν την μπάντα στην «αποδέσμευσή» του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Ενημερώνουμε τους οπαδούς μας ότι ο David Ellefson δεν θα παίζει πλέον με τους Megadeth και πως οι δρόμοι μας χωρίζουν επισήμως. Δεν παίρνουμε αυτήν την απόφαση αβασάνιστα.

Ενώ δεν γνωρίζουμε κάθε λεπτομέρεια για το τι συνέβη, σε μια ήδη τεταμένη σχέση, όσα έχουν ήδη αποκαλυφθεί είναι αρκετά και καθιστούν αδύνατο να προχωρήσει η συνεργασία μας.

Ανυπομονούμε να δούμε τους οπαδούς μας στο δρόμο αυτό το καλοκαίρι και να μοιραστούμε την ολοκαίνουργια μουσική μας με τον κόσμο. Είναι σχεδόν ολοκληρωμένη.

Dave Mustaine -Megadeth

24 Μαΐου 2021»

Με αυτό το μήνυμα ο ηγέτης της ιστορικής Αμερικάνικης heavy metal μπάντας ανακοίνωσε τον εκτοπισμό του συνοδοιπόρου του και συνιδρυτή των Megadeth, David Ellefson.

Ο τελευταίος υπήρξε στο συγκρότημα απ’ την πρώτη μέρα της γέννησής του, το 1983 έως και την προσωρινή διάλυσή τους το 2002.

Δεν πήρε μέρος στην επανασύστασή τους το 2004 αλλά ξαναέσμιξε με τους Megadeth το 2010 μέχρι και πριν λίγο καιρό όταν βγήκαν στο προσκήνιο οι κατηγορίες για σχέσεις του με ανήλικες.

Στη νέα περίοδό του με τη μπάντα ο David Ellefson έπαιξε στα άλμπουμ "Th1rt3en" (2011), "Super Collider" (2013) και "Dystopia" (2016).

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!