Ντόλι Πάρτον: Στα 76 της με νέο δίσκο

Αποκάλυψε ότι θα συμμετέχουν οι Πολ ΜαΚάρτνεϊ, Στίβι Νικς και Στίβεν Τάιλερ
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το φθινόπωρο του 2023 αναμένεται να κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος της Ντόλι Πάρτον. Όπως αποκάλυψε, ο Πολ Μακ Κάρτνεϊ, η Στίβι Νικς και ο Στίβεν Τάιλερ, είναι μεταξύ των καλλιτεχνών που έχουν συνεισφέρει στο επερχόμενο ροκ άλμπουμ της.

Ο νέος δίσκος της θρυλικής τραγούδιστριας της κάντρι, με τίτλο «Rock Star» θα περιλαμβάνει διασκευές κλασικών τραγουδιών από τους Prince, The Rolling Stones, Led Zeppelin και Lynyrd Skynyrd.

Η Ντόλι Πάρτον τον περασμένο μήνα είπε ότι θα ήθελε ο Έλτον Τζον να συμμετάσχει στο «Rock Star», ενώ εξέφρασε την ελπίδα να επανενώσει τους Τζίμι Πέιτζ και Ρόμπερτ Πλαντ των Led Zeppelin στο άλμπουμ.

Κατά τη διάρκεια νέας συνέντευξης στο The View, η Ντόλι Πάρτον ρωτήθηκε εάν ο αρχηχός των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ θα μπορούσε να είναι ένας από τους πιθανούς συνεργάτες της. «Λοιπόν, κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να προσπαθήσω να τον φέρω στο "Rock Star"» απάντησε. «Αλλά διασκεύασα τραγούδι του ούτως ή άλλως».

«Νομίζω ότι η Pink και η Μπράντι Καρλάιλ θα τραγουδήσουν μαζί μου το συγκεκριμένο τραγούδι, το "Satisfaction" των Stones» ανέφερε.

Η Ντόλι Πάρτον επιβεβαίωσε ότι ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, η Στίβι Νικς και ο Στίβεν Τάιλερ των Aerosmith θα συμμετάσχουν στο άλμπουμ μεταξύ άλλων «εμβληματικών τραγουδιστών».

«Θα έχω ακόμη και τη Σερ στο άλμπουμ» είπε η τραγουδίστρια. «Προσπαθούσαμε να βρούμε το σωστό τραγούδι» σημείωσε.

Η ιδέα για ένα ροκ άλμπουμ προέκυψε όταν η τραγουδίστρια τιμήθηκε με την ένταξή της στο Rock & Roll Hall Of Fame τον περασμένο Νοέμβριο

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!