Διήμερο Parov Stelar full band show στο FLOYD

Στις 15 και 16 Δεκεμβρίου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Parov Stelar επιστρέφει στην Αθήνα στο νέο συναυλιακό venue της πόλης, το FLOYD, που φοράει τα γιορτινά του και υποδέχεται τον Αυστριακό μουσικό σε ένα χορταστικό setlist γεμάτο κλασικές & νέες επιτυχίες, την Παρασκευή 15 & το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου.

Η διοργάνωση αναφέρει σχετικά:

Ο βασιλιάς της electro-swing υπόσχεται ένα ευφορικό ξέσπασμα μαζί με την καταπληκτική μπάντα του, μας προσκαλούν σε ένα ατελείωτο Χριστουγεννιάτικο πάρτυ, στο πρώτο indoor club show που θα δώσουν μετά από χρόνια!

Παντρεύοντας ήχους της house με τη jazz, της electro dance μουσικής με την pop & το hip-hop, ο Parov Stelar γνωρίζει πώς να ξεσηκώνει το κοινό, δημιουργώντας μια εκρηκτική live εμπειρία που θες να ζήσεις ξανά & ξανά.
Αν η ερώτηση που έχεις για το επερχόμενο Σαββατοκύριακο είναι «πως θα διασκεδάσω;» o Parov Stelar & το full band show του είναι η απάντηση!

Τις δύο βραδιές θα ανοίξει ο El Siciliano, με ένα πολυσυλλεκτικό warm up set που θα προετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος για το πάρτυ που θα ακολουθήσει!

Parov_Stellar_1.jpg

Λίγα λόγια για το FLOYD

Το FLOYD είναι το νέο μεγάλο μουσικό venue της πόλης. Με συνθήκες που παρέχουν μία ουσιαστική βάση ώστε κάθε συναυλία, κάθε party, κάθε εκδήλωση να αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία που ο καθένας θα μπορεί να απολαύσει ανεμπόδιστα και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Με προδιαγραφές που κάθε μουσικό venue οφείλει να διαθέτει ώστε την ώρα που θα ξεκινήσει ένα live να έρχεται η κορύφωση μίας πραγματικά σπουδαίας εμπειρίας για όλες και όλους, η οποία όμως θα ξεκινάει από την ώρα που μπαίνεις σε αυτό.

Σκοπός, η δημιουργία ενός χώρου που θα προσφέρει στους επισκέπτες του την καλύτερη δυνατή εμπειρία, με κινητήρια δύναμη την ομάδα πίσω από το ιστορικό Fuzz Live Music Club και, εδώ και μερικά χρόνια, το Release Athens.

FLOYD | PAROV STELAR | 15 & 16/12



Εισιτήρια

Online: www.more.com/music/parov-stelar/

Τηλεφωνικά στο 2117700000

Φυσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Yoleni’s και Viva Spot Τεχνόπολης

Floyd live music venue: Πειραιώς 117, Γκάζι, πλησίον Στ. Μετρό Κεραμεικός.

Τηλ: 210 3416706

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!