«Από τον Πειραιά στη Νέα Ορλεάνη» με Χρήστο Παπαδόπουλο και Γιάννη Σαββιδάκη

Παρασκευή 1η Μαρτίου στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο της Μυκόνου
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
«Από τον Πειραιά στη Νέα Ορλεάνη». Μια μουσική παράσταση με τον Χρήστο Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Σαββιδάκη με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια αλλά και άλλα σημάδεψαν το μουσικό στερέωμα της αμερικάνικης και αγγλικής rock σκηνής.

Τραγούδια με τα οποία αγαπήσαμε, κλάψαμε, νοσταλγήσαμε, ονειρευτήκαμε αλλά και εναντιωθήκαμε σε όσα μας πληγώνουν σε μια μοναδική και ευρηματική εναλλαγή.

Κατά τη διάρκεια της παράστασης ο Κώστας Μπαλαχούτης, με προβολή φωτογραφιών και αρχειακού υλικού, θα δώσει μικρές πινελιές στην παράλληλη ζωή των μουσικών ηρώων, ντόπιων και «ξένων» καθώς στις καταστάσεις που τους οδήγησαν για να γράψουν αυτά τα τραγούδια φωτίζοντας τις εποχές που δημιουργήθηκαν.

Στην παρέα τους και η προικισμένη ερμηνεύτρια Ευδοκία Ράπτη που πέρα απ’ την ελληνική δημιουργία κατέχει μεστά και όλη τη γκάμα της rock μουσικής.

Όπως δηλώνουν οι Χρήστος Παπαδόπουλος και Γιάννης Σαββιδάκης:

«Την ίδια θεματολογία είχαν ζήσει οι μπλουζίστες της Νέας Ορλεάνης, με τους ρεμπέτες του Πειραιά, αλλά και το ίδιο ξέσπασμα έχει το Λαϊκό τσα τσα του Καλδάρα με ένα τραγούδι των Led Zeppelin».

Μαζί τους οι εξαιρετικοί μουσικοί :
Βασίλης Αρμένης – keyboards
Περικλής Παπαδόπουλος – ηλεκτρική κιθάρα
Σπύρος Λιγκώνης – τύμπανα
425330017_1321772725417195_7260289475150026989_n.jpg
Παρασκευή 1η Μαρτίου
Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο – Μύκονος
Ώρα έναρξης: 20.30
Είσοδος Ελεύθερη

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!