Ακρόαση για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θέλοντας να υποστηρίξει το καλό ελληνικό τραγούδι και με στόχο να αναδείξει νέες φωνές θα πραγματοποιήσει ακροάσεις νέων τραγουδιστών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Οι τραγουδιστές / τραγουδίστριες που θα επιλεγούν θα ενταχθούν και θα συμμετέχουν ως προσκεκλημένοι ερμηνευτές στα γυρίσματα- αφιερώματα της εκπομπής και με τον τρόπο αυτό θα έχουν την ευκαιρία να συστηθούν στο ευρύ κοινό. Στην ακρόαση μπορούν να συμμετέχουν τραγουδιστές, σπουδαστές ωδείων, ηθοποιοί και όχι μόνο, που δεν έχουν προσωπική δισκογραφία.

Οι συναντήσεις – ακροάσεις που θα πραγματοποιούνται θα είναι ατομικές ή ανά ομάδες κατόπιν συνεννόησης . Όσοι νέοι και νέες επιθυμούν να λάβουν μέρος στις οντισιόν, μπορούν να στέλνουν σχετικό υλικό (mp3, ή κάποια youtube links), βιογραφικό και στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους (τηλέφωνο, mail κ.λπ.), στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και θα ειδοποιούνται για την ημερομηνία, τον τόπο και την ώρα της ακρόασης.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!