Αυτοκίνηση ξανά! Back to the future

Αναβιώνει το θρυλικό club της Αθηναϊκής νύχτας που άφησε το στίγμα του στις δεκαετίες του 80 και του 90 και έχει μείνει να συζητιέται ως θρύλος!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το 1976 άνοιξε στην λεωφόρο Κηφισίας η Αυτοκίνηση. Μια έκθεση αυτοκίνητων που στεγαζόταν σε ένα μεταμοντέρνο κτίριο που εμπνεύστηκε ο πρωτοποριακός αρχιτέκτονας Παναγιώτης Τουλιάτος.

Το 1980, τέσσερα χρόνια αργότερα, μετά από προτροπή του φίλου και συνεργάτη του Βαγγέλη Κολοκυθά, ο Μάκης Σαλιάρης αποφασίζει να μετατρέψει αυτόν τον χώρο στο μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο club της εποχής!

Μια άκρως σύγχρονη -για τότε- εκδοχή του clubbing με διασκέδαση στα όρθια, κατεξοχήν εστιασμένη στην απευθείας επαφή των θαμώνων και στο παιχνίδι του φλερτ, με την πρωτοφανή για τότε μπάρα με τις δυο όψεις και φυσικά το πασίγνωστο υπερ-πολύφωτο στην οροφή της Αυτοκίνησης που σε συνδυασμό με τις ντισκομπάλες και τους περιστρεφόμενους προβολείς, ανέβαζε την αδρεναλίνη στα ύψη!

Τα χρόνια πέρασαν, η Αυτοκίνηση άλλαξε πολλές φορές πρόσωπο, ξαναέγινε club αλλά και ελληνάδικο. Όλα αυτά μέχρι τώρα, γιατί κάποιοι που ήταν εκεί, στην θρυλική Αυτοκίνηση κι έζησαν την μαγεία σε συνεργασία με νέους ανθρώπους φέρνουν την Αυτοκίνηση στο σήμερα.

Η επίσημη πρεμιέρα έγινε στις 3 Νοεμβρίου με τη νέα αυτή ομάδα κάνει το back to the future και αναβιώνει το πιο θρυλικό club της Αθηναϊκής νύχτας την Αυτοκίνηση που άφησε το στίγμα του στις δεκαετίες του 80 και του 90 αλλά μέχρι και σήμερα έχει μείνει να συζητιέται ως θρύλος!

Κανένα άλλο club δεν έμεινε στην ιστορία της διασκέδασης και της νύχτας τόσο πολύ όσο το club Αυτοκίνηση... Στο σήμερα λοιπόν, πρώτα έβαλε τις ιδέες του ο σκηνογράφος και αρχιτέκτονας Πάνος Πετρίδης και έστησε ένα φουτουριστικό και άκρως εντυπωσιακό σκηνικό με έναν επίσης εντυπωσιακό, νέας γενιάς πολυέλαιο και νέας τεχνολογίας περιστρεφόμενους προβολείς αλλά και εφέ και κατόπιν στήθηκε ένα πρόγραμμα που η λέξη-κλειδί που το χαρακτηρίζει είναι το πολυθέαμα!

Η διασκέδαση ξεκινάει με μουσική η οποία φυσικά παίζει σε όλη την διάρκεια της βραδιάς, αλλά υπάρχουν και πάρα πολλές εκπλήξεις με διάφορα θεάματα, με χορεύτριες και χορευτές, σόλο βιολί κ.α. που ανεβάζουν την διασκέδαση!

Ένα πολυθεματικό live clubbing με ένα πρόγραμμα διασκέδασης που δεν τελειώνει τόσο απλά! Ένα super club γίνεται after μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Αυτοκίνηση club


Κηφισίας 7 (δίπλα στο Υγεία, τηλ 210-9313653)
ανοιχτά Πέμπτη - Παρασκευή - Σάββατο

Είσοδος με πότο 10ε, special ποτό 12ε, premium ποτό 15ε
κρασί 70ε
φιάλη 100ε (απλό στο bar) 120ε (απλό σε τραπέζι)

Συντελεστές

Καλλιτεχνική επιμέλεια - Χρήστος Κυπαρίσσης
Σκηνογράφος - Πάνος Πετρίδης
Χορογράφος - Άννα Μάγκου
Ενδυματολόγος - Καλλιόπη Θεοδωροπουλου

Καλλιτέχνες


Knock Out
Αλέξανδρος Ρήγας
Γεωργία Ράππου
Γιώργος Μαρκουλής
Νάγια Καψάλη
Stefany
Resident dj set
Γιωργος Κλοκουζας

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!