92 χιλιάδες κόσμου για τους AC/DC στην Ίμολα!

(VIDEO & PHOTOS) Το γεγονός του καλοκαιριού στην Ιταλία!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τα απαράμιλλα riff του Angus Young, οι «κραυγές» του Brian Johnson, τραγούδια που μιλούν για το ροκ, τις γυναίκες, τα αυτοκίνητα… και άλλα μαγικά.

Δεν ήμουν «ακριβώς» εκεί… Οι τυχεροί φίλοι όμως που βρέθηκαν μου μετέφεραν τη «χάρη» που δέχτηκαν παρακολουθώντας τους σπουδαίους βετεράνους ροκάδες.

92 χιλιάδες κόσμου για μια συναυλία με τα ντεσιμπέλ στο κόκκινο. Για την ακρίβεια 107 - πολύ περισσότερα από τις απαγορεύσεις που υπάρχουν στα στάδια - μέτρησε το μηχάνημα. Η Αυστραλιανή μπάντα παραμένει μετά από τόσες δεκαετίες στην πρώτη γραμμή του hard rock.

Η συναυλία άρχισε με ένα video, όπου μια διαστημική αποστολή, φτάνει σε έναν πλανήτη ανακαλύπτοντας το μετεωρίτη AC/DC… Κάπου εκεί τα βεγγαλικά και τα νορμάλ εφέ βάζουν φωτιά στη σκηνή και η γιορτή ξεκινά με «Rock or Bust» από το ομότιτλο τελευταίο άλμπουμ τους.

Και μετά: «Shoot to Thrill», «Back in Black» με το ανάλογο ασπρόμαυρο φόντο, «High Voltage», «Rock’n’Roll Train», «Hell’s Bells» με την κλασική τεράστια καμπάνα να χτυπά αλύπητα!

Και όχι μόνο: «You Shook Me All Night Long» με τον Brian να φτάνει στα όρια του, «Whole Lotta Rosie» με μια τεράστια φουσκωτή γυνή να δεσπόζει στη σκηνογραφία και άλλα, και άλλα.

Στο μπιζάρισμα «Highway to Hell» και φυσικά το κατάλληλο «αντίο» «For Those About to Rock».

Τα απολύτως απαραίτητα δηλαδή. Μιάμισι ώρα καθαρής σκληρής ροκ πανδαισίας από καλλιτέχνες που κατέχουν τα μυστικά της τέχνης τους και το «έχουν» ακόμα!
Κι όλα αυτά στον κατάλληλο χώρο! Τι περισσότερο να ζητήσει ένας λάτρης του είδους;
Κρίμα… Malcolm

Πηγή: corriere

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!