7ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου στα Γιάννενα

Πως μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο σύλλογος «Ρεμπετόφιλοι Ιωαννίνων» με μεγάλη προκηρύσσει το 7ο Φεστιβάλ Ρεμπέτικου που θα γίνει την Παρασκευή και Σάββατο, 28 & 29 Ιουνίου 2024, στο 9ο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο μέσα στο Κάστρο των Ιωαννίνων.

Οι διοργανωτές σημειώνουν: 

Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή, η οποία έχει ως πρωταρχικό σκοπό την ανάδειξη και προώθηση της ρεμπέτικης μουσικής, καθώς και την φιλοσοφία γύρω από αυτή.
εάν είστε...

α) Μουσικός / Συγκρότημα
Θα χρειαστεί να μας αναφέρετε τη σύνθεση του σχήματός σας, αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο αφιέρωμα ή ρεπερτόριο, την πόλη που διαμένετε και για ποια ημερομηνία του φεστιβάλ ενδιαφέρεστε. Τονίζουμε ότι το φεστιβάλ είναι μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με ελεύθερη είσοδο. Παρέχεται διαμονή και διατροφή κατά την ημέρα συμμετοχής του εκάστοτε σχήματος καθώς και τα έξοδα μεταφοράς.

β) Οργανοποιός
Η έκθεση οργανοποιίας θα φιλοξενηθεί σε εκθεσιακή αίθουσα, ασφαλή για τα όργανα, δίπλα στον συναυλιακό χώρο. Καλοδεχούμενη όποια πρόταση για τυχόν σεμινάριο οργανοποιίας ή συναφούς θεματικής περιορισμένης χρονικής διάρκειας.
435980969_10232745657802231_652343525675628510_n.jpg
γ) Χορηγός
Η επισκεψιμότητα στο φεστιβάλ ρεμπέτικου έχει κυριολεκτικά απογειωθεί τα τελευταία χρόνια και η προβολή της επιχείρησή σας είναι σίγουρα μια ανταποδοτική επένδυση, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στη δράση του συλλόγου μας. Επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομερή επεξήγηση των παροχών προβολής.

δ) Εθελοντής
Τα μέλη του συλλόγου μας θα είναι πάντα στις επάλξεις και καλοδεχούμενος όποιος φίλος θέλει να έρθει, να γίνει μέλος και να βοηθήσει, περνώντας όμορφα μαζί μας στο φεστιβάλ.

Τέλος, ο σύλλογος μας, στα πλαίσια διεύρυνσης των παράλληλων δράσεων του φεστιβάλ, είναι ανοιχτός σε προτάσεις πάσης φύσεως καλλιτεχνικών δράσεων, από πολιτιστικούς συλλόγους, συγγραφείς, θεατρικές ομάδες, καλλιτέχνες θεάτρου σκιών κ.α.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!