60s πάρτυ στον πολυχώρο του Λουκιανού στο Μεταξουργείο

To νέο στέκι είναι vintage και λέγεται “Juke Box”
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
04/10/2022

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Αλεξίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον πολυχώρο του Μεταξουργείου, εκεί που ο Λουκιανός Κηλαηδόνης και η Άννα Βαγενά το 1999 έδωσαν πνοή στην περιοχή και στέγασαν τα όνειρά τους, αλλά και όνειρα των δύο κοριτσιών τους της Μαρίας και της Γιασεμής, έχει ανοίξει ένα νέο στέκι, το “Juke Box”, που λειτουργεί δίπλα στο χώρο του θεάτρου.

Φυσικά παίζει rock’n’roll κάτι που θα άρεσε πολύ στον Λουκιανό που ήταν φανατικός των…Fucking 50s, όπως τραγούδησε ο ίδιος στο γνωστό τραγούδι του, αλλά και στο δίσκο “Fifties και Ξερό Ψωμί”.
Juke Box Metaxourgeio
Πιστός της εποχής αυτής είναι και ο Ανέστης Νεδόπουλος, γνωστός λάτρης του “Φτωχού και Μόνου Καουμπόϋ” και πιστός εκείνης της εποχής του 50-60 που διευθύνει αυτό το χώρο, ο οποίος άνοιξε φέτος το καλοκαίρι. Ένας χώρος ιδανικός για χαλαρό καφέ, φαγητό, ποτό, αλλά και πάρτι από εκείνα τα παλιά που χόρευε ο κόσμος με την ψυχή του.

Το “Juke Box” έχει μια ιδανική εναλλακτική vintage ατμόσφαιρα και ανάλογο στήσιμο στην καρδιά της πόλης, σε μια όμορφη γειτονιά, που πλέον ελκύει πολύ κόσμο. Φυσικά στο χώρο δεσπόζει ένα παλιό αυθεντικό juke box, Rockola μοντέλο του ’58 έτοιμο να δεχθεί παραγγελίες που σε ταξιδεύουν σε μια πιο αγνή και ρομαντική εποχή.
Juke Box Rockola
Ένα από αυτά τα πάρτυ που σχεδιάζονται και θα μας κρατήσουν ζεστούς τη σεζόν αυτή, έχει στηθεί για το Σάββατο 8 Οκτωβρίου με τίτλο “Greextis” στο οποίο θα ακουστούν μόνο ελληνικά 60s και μάλιστα αποκλειστικά από βινύλιο. Τις επιλογές των τραγουδιών θα αναλάβει ο D.J. Ανδρέας Ρόζος, master στο είδος.

Ένα πάρτυ αφιερωμένο αποκλειστικά στο μοντέρνο ήχο των ελληνικών 60s.

Θα ακουστούν όλα τα γνωστά ελληνικά συγκροτήματα, αλλά και πολλά κρυμμένα διαμάντια.

Ο Ανδρέας Ρόζος είναι από τους μεγαλύτερους συλλέκτες του είδους και έχει συμβάλλει στη διάδοση του 60s ελληνικού ήχου τόσο μέσα από DJ sets σε Ελλάδα και εξωτερικό, όσο και μέσα από εκδόσεις όπως η συλλογή Shakin’ in Athens.
Andreas Rozos
Η ατμόσφαιρα του Jukebox είναι η ιδανικότερη για να σας βάλει στο mood ενός party στην Ελλάδα των 60s, οπότε να πάτε έτοιμοι για χορό!

Όσο για το επόμενο πάρτυ θα είναι του Αγ. Λουκιανού Σάββατο 15 Οκτωβρίου με σπέσιαλ ζωντανή εμφάνιση της Μαρίας Κηλαηδόνη !

Μείνετε συντονισμένoι θα γίνουν πολλά ακόμη στο “Juke Box”
Party Greexties
Πληροφορίες
Party “Greextis”
Σάββατο 8 Οκτωβρίου από τις 10 μ.μ.
Ακαδήμου 16, πεζόδρομος Μεταξουργείου (τηλ. 693 726 2297)

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!