40ό Διεθνές Grand Prix Μαρία Κάλλας - Όπερα 2017

Επελέγησαν πενήντα νέοι λυρικοί τραγουδιστές απ’ όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων δεκατρείς Έλληνες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το 40ό Διεθνές Grand Prix Μαρία Κάλλας στην Όπερα, που φέτος συμπίπτει με τα 40 χρόνια από την απώλεια της μεγάλης Ελληνίδας σοπράνο, θα πραγματοποιηθεί από 3-10 Δεκεμβρίου, σε συνεργασία με την Εθνική Λυρική Σκηνή Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υπό την αιγίδα και με τη στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Πενήντα νέοι λυρικοί τραγουδιστές απ’ όλον τον κόσμο, μεταξύ των οποίων δεκατρείς Έλληνες, επελέγησαν για να λάβουν μέρος στο φετινό διαγωνισμό.

Όπως πάντοτε ξεχωριστές προσωπικότητες, οι Cheryl Studer, Renato Bruson, Άρης Χριστοφέλλης, Peter Katona, Stephen Langridge, Μίλτος Λογιάδης, Eva Marton, Silvana Sintow-Behrens, Dmitry Vdovin αποτελούν τη διεθνή Κριτική Επιτροπή και η Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού θα συνοδεύσει τους φιναλίστ.

Το Grand Prix Μαρία Κάλλας θα πραγματοποιηθεί στην Εθνική Λυρική Σκηνή ΚΠΙΣΝ σε 3 Κύκλους:

1ος Κύκλος
Κυριακή 3, Δευτέρα 4, Τρίτη 5 Δεκεμβρίου

2ος Κύκλος
Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου

Και οι δύο Κύκλοι θα διεξαχθούν στην Αίθουσα Δοκιμών Ορχήστρας, δωρεάν, με δελτία εισόδου που μπορεί κανείς να προμηθευτεί στην είσοδο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Ο 3ος Κύκλος - Τελικός και η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 19:00 στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, με εισιτήρια των 10 και 20 ευρώ.
opera.gif

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!