3 μήνες δωρεάν μουσική από το Amazon Music

Για περιορισμένο χρόνο
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η Amazon Music ανακοίνωσε μια προσφορά για περιορισμένο χρόνο - αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση σε περισσότερα από 50 εκατομμύρια τραγούδια, δωρεάν για 3 μήνες.

Οι υπηρεσίες streaming έχουν γίνει αρκετά χρήσιμες - για λόγους που δεν χρειάζεται να επισημάνουμε - έτσι για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μπορείτε να γίνετε μέλος του Amazon Unlimited, δωρεάν για 3 μήνες.
amazon dkblue noto email v2016 us main. CB468775337
Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε μουσική από μια βιβλιοθήκη 50 εκατομμυρίων τραγουδιών - από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες μέχρι κλασικά άλμπουμ και αποκλειστικές εκδόσεις – εντελώς δωρεάν. Για τους λάτρεις της στατιστικής , το Amazon Music Unlimited περιέχει 15 εκατομμύρια περισσότερα τραγούδια από το Spotify και 5 εκατομμύρια περισσότερα από την Apple Music, καθιστώντας την μια έξυπνη υπηρεσία για να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε εφόσον έχετε λίγο χρόνο στην διάθεσή σας.

Οι ακροατές της Amazon Music Unlimited μπορούν επίσης να απολαύσουν την μουσική χωρίς διαφημίσεις αλλά ακόμα και όταν βρίσκονται εκτός σύνδεσης μπορούν να ακούνε μουσική. Η υπηρεσία είναι πλήρως ενσωματωμένη στις συσκευές Alexa , έτσι ώστε να ελέγχετε την μουσική, χωρίς να κουνήσετε ούτε το δάχτυλό σας.
iStock 500850383 headphones 5975fbe7b501e80011828847
Όταν η δοκιμαστική περίοδος λήξει, η επέκταση της υπηρεσίας θα σας κοστίσει μόνο £/$9.99 ανά μήνα ή £/$7.99 για τα μέλη της Amazon Prime.

Η προσφορά λήγει στις 30 Απριλίου 2020. Σας προτείνουμε να βιαστείτε και να προμηθευτείτε τις λίστες αναπαραγωγής.

Για να αποκτήσετε 3 μήνες δωρεάν πατήστε ΕΔΩ

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!