18 Μήνες φυλάκιση για τη συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου στην Αλεξανδρούπολη

Άλλο ένα κρούσμα φοροδιαφυγής εντόπισε τα κλιμάκιο του ΣΔΟΕ. Περίπου 1.000 τα αθεώρητα εισιτήρια. Ως διοργανωτής της συναυλίας εμφανιζόταν το τοπικό αθλητικό σωματείο, ο πρόεδρος του οποίου οδηγήθηκε στο… 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/08/2013

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 
Aυτόφωρο. Σύμφωνα με τον επικεφαλής του ΣΔΟΕ τα θεωρημένα εισιτήρια που βρέθηκαν ήταν περίπου 1.500 ενώ τα «μαϊμού» τουλάχιστον 916. Κατά την απολογία του ο 65χρονος πρόεδρος και διοργανωτής της συναυλίας επικαλέστηκε άγνοια για τα ασφράγιστα εισιτήρια κάτι που όμως δεν έπεισε το δικαστήριο με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 18μηνη φυλάκιση με 3ετή αναστολή και χρηματικό πρόστιμο ύψους 12.000 ευρώ. Προς το παρόν δεν προκύπτουν ευθύνες σε βάρος του τραγουδιστή αν και ο επικεφαλής του ΣΔΟΕ δήλωσε πως θα ελεγχθούν όλα τα συμφωνητικά.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών
«Σε έλεγχο που πραγματοποίησε η Π.Δ. Σ.Δ.Ο.Ε. Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδίου, διαπιστώθηκε ότι: Σε συναυλία που διοργάνωσε ποδοσφαιρικό σωματείο με γνωστό καλλιτέχνη, είχαν εκδοθεί τουλάχιστον 916 μη νόμιμα εισιτήρια με αναγραφόμενη τιμή 15 Ευρώ. Κατόπιν τούτου, κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθη ο εκπρόσωπος του αθλητικού σωματείου, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία και θα προσαχθεί σήμερα ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης».

Πηγή: protothema.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!