Μην κλαις και μη λυπάσαι που γυρίζεις…

Το όνειρο δεν έγινε πραγματικότητα και το κύπελο δε γύρισε στο σπίτι.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/07/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι Άγγλοι είναι απαρηγόρητοι για τον αποκλεισμό από τους βιρτουόζους και ψυχωμένους Κροάτες με σκορ 2-1 στην παράταση του ημιτελικού.


Η παρέα του Μόντριτς του Μάντζουκιτς και του Πέρισιτς στέρησε από τους εφευρέτες του ποδοσφαίρου το όνειρο για ένα δεύτερο παγκόσμιο τρόπαιο και σκόρπισε θλίψη σε μια χώρα για την οποία το ποδόσφαιρο είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Η άπειρη ομάδα του Σάουθγκεϊτ δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το υπέρ της 1-0 του πρώτου ημιχρόνου και δεν φρόντισε να καθαρίσει το παιχνίδι όταν είχε τον πλήρη έλεγχό του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι πιο ποιοτικοί και έμπειροι κροάτες με κινητήριο μοχλό τον ακάματο Μόντριτς και τους εξαιρετικούς Πέρισιτς και Βράσλικο κατάφεραν να ισοφαρίσουν και να πετύχουν στην παράταση το νικητήριο γκολ.

Αυτό που απομένει τώρα στα Λιοντάρια είναι να διεκδικήσουν την τρίτη θέση που θα είναι η καλύτερη που θα έχουν πάρει μετά τον τίτλο του 1966.

Οι εξαντλημένοι από τρεις συνεχόμενες παρατάσεις Κροάτες καλούνται να πετύχουν το θαύμα απέναντι στην ασταμάτητη Γαλλία και να κατακτήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους το παγκόσμιο τρόπαιο.

Χαρακτηριστικά είναι τα πρωτοσέλιδα του Βρετανικού τύπου

- Mirror: «Αλλα τέσσερα χρόνια πόνου... - Τα «Τρία Λιοντάρια» αποκλείστηκαν, καθώς η Αγγλία έχασε από την Κροατία στην παράταση».

- Sun: «Μας κάνατε υπερήφανους. Η Αγγλία εκτός Μουντιάλ, καθώς στο φινάλε η Κροατία "έσβησε" το εθνικό όνειρο».
thesun
- Telegraph: «Ολική απογοήτευση, καθώς ο Μάτζουκιτς σκόραρε στην παράταση, "βυθίζοντας" τα γενναία "Τρια Λιοντάρια"».

- Daily Mail: «Επιστρέφουμε σπίτι: Η Αγγλία ηττήθηκε στην παράταση από την Κροατία, καθώς το αξέχαστο Παγκόσμιο Κύπελλο τελείωσε στον ημιτελικό».

- Reuteurs: «Ο Μάτζουκιτς έστειλε την Κροατία στον πρώτο της τελικό σε Παγκόσμιο Κύπελλο».
tumblr pbq0niBpf91u5f06vo1 540 1
- Guardian: «Ο Μάτζουκιτς σκόραρε το νικητήριο γκολ και "τελείωσε" το αγγλικό "όνειρο" στο Παγκόσμιο Κύπελλο».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!