YouTuber momfluencer καταδικάστηκε για παιδική κακοποίηση

Δεν έδινε νερό και φαγητό στα παιδιά της.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
H Ruby Franke, είναι δημοφιλής YοuTuber και καταδικάστηκε σε φυλάκιση μέχρι και 30 χρόνια, γιατί κακοποιούσε τα παιδιά της.

Η YouTuber που έδινε συμβουλές γονεϊκότητας, πόσταρε βίντεο που έδειχναν την καθημερινότητα μιας τυπικής οικογένειας Μορμόνων στη Utah. Ήταν όλα σκηνοθετημένα, μιας και αυτό που συνέβαινε είναι να μη δίνει φαγητό και νερό σε 2 από τα παιδιά της, ενώ παράλληλα δεν τα άφηνε να κοιμηθούν στα κρεβάτια τους. Όπως παραδέχτηκε στο δικαστήριο τους απαγόρευε να παίζουν, ενώ δήλωσε αποπροσανατολισμένη.


Η γυναίκα συνελήφθη μαζί με τη συνέταιρό της, τον Αύγουστο του 2023, όταν ο 12χρονος γιος της δραπέτευσε από το σπίτι και έτρεξε στο σπίτι ενός γείτονα παρακαλώντας να του δώσουν λίγο νερό και κάτι να φάει. Ο γείτονας είδε τα γεμάτα πληγές χέρια του 12χρονου που ήταν δεμένο με σχοινιά, είδε την κολλητική ταινία στους αστραγάλους του παιδιού και κάλεσε την αστυνομία. Το αγόρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εξαιτίας του υποσιτισμού και των τραυμάτων του.

Ο χρόνος που θα περάσει στη φυλακή θα καθοριστεί από το Συμβούλιο Αποφυλάκισης και Αναστολής της Γιούτα, ενώ ο νόμος της πολιτείας προβλέπει ότι μπορεί να εκτίσει το πολύ 30 χρόνια.

Η Franke, η οποία έχει συνολικά έξι παιδιά, κατέρρευσε μιλώντας στο δικαστήριο, καθώς ζήτησε συγγνώμη από τα «μικρά κοριτσάκια» της και είπε στον δικαστή ότι είναι πρόθυμη να εκτίσει την ποινή της.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!